2016.09.24. 17:49:47 12521 312

Lehet, hogy zseni vagy? – Teszteld magad!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az embernek néha vannak olyan megnyilvánulásai, ötletei, ami még saját magát is ámulatba ejti. Egy olyan gondolat, amitől jogosan hiheti magáról az ember: talán Einstein elveszett rokona, esetleg valamelyik híres „nagykoponya” reinkarnációja. Lehet, hogy a zseni ott lappang bennünk?

Kis zseni - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kis zseni

Ha úgy érzed, Nálad fennáll ennek lehetősége, mindenképpen tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket. Sosem lehet tudni, lehet, a XXI.század legnagyobb tudósát tisztelhetjük önmagunkban.:-)

Mindened az olvasás?

Olvasni jó dolog, egy teljesen hétköznapi hobbi. Ám Te szinte falod a könyveket, az ágyad mellett stócokban állnak a folyóiratokkal, magazinokkal együtt, és a neten is állandóan a tudományos oldalakat böngészed. Ez már gyanús…:-)

Mi a legjobb szórakozásod?

Ha szabadidődben matematikapéldákat oldasz meg, keresztrejtvényeket fejtesz és úgy általában arra törekszel, hogy ne csak karban tartsd az agyad, hanem fejleszd is, akkor meglehet, az új évezred zsenijét tisztelheted magadban.;-)

Mert az szerinted sem úgy van?

Már kiskorodban is mindig mindent megkérdőjeleztél, hogy aztán alaposan utánajárhass a dolgoknak. És bizony nem is hagytad annyiban a dolgokat! Ha valami már egyszer be volt bizonyítva, Te bebizonyítottad még egyszer.:-) Kíváncsiságod szinte kielégíthetetlen.

Külvilág? Az meg mi?

Hajlamos vagy annyira belefeledkezni egy-egy feladat megoldásába, hogy elfelejted, mások, vagyis egy egész világ van körülötted. Jól elvagy a sajátodban, meg amúgy sem zavarnál másokat. És különben is: Te most éppen alkotsz, felfedezel, teremtesz, ne zavarjanak már.

A legjobb beszélgetőpartner: önmagad

Vagyis ha szoktál magadban beszélni, méghozzá azért, hogy a külvilágot kizárva gondolataidat összeszedd és rendszerezni tudd, lehet, egy zseni veszett el benned.

Forrás: brigitte.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...