2016.09.22. 10:34:47 13464 313

Lehet, hogy ez az ősz lesz a szerencsés évszakod? Itt az új játék!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Máris itt az új lehetőség a nyerésre! Ha szeretnél akár 10.000.000 Ft boldog tulajdonosa lenni, érdekes és szórakoztató cikkeket olvasni, részt venni különböző játékokban, akkor ne hagyd ki a 2016-os őszi nyereményjátékunkat sem! Csatlakozz még ma, és térj vissza hozzánk naponta!

Őszi nyereményjáték, boldog játékos - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Őszi nyereményjáték, boldog játékos

Először is hadd gratuláljunk a nyári játék nyertesének, Sárközy Györgynek, Mosonmagyaróvárról, és szeretnénk megköszönni minden egyes játékosunknak, hogy ismét velünk játszott. Egyben meg is invitálnánk titeket a következő fordulóra, hiszen a PROAKTIVdirekt nyereményjátéka tovább folytatódik.

Immár 2011 óta, azaz 5 éve játszhattok velünk folyamatosan. Reméljük, hogy mindezt ti is annyira élvezitek, mint mi, és nem csökkent a játékkedvetek. No, de hogyan is zajlik nálunk egy-egy nyereményjáték?

1. Ha még új vagy itt, akkor regisztrálnod kell!

Ezt egyszerűen és gyorsan megteheted, mindössze néhány kérdésre kell választ adnod. Tehát ha új vagy nálunk, regisztrálj itt és csatlakozz!

2. Ha már regisztráltál, csatlakozz a nyereményjátékhoz!

Már regisztrált klubtag vagy? Akkor egyszerűen csak lépj be a profilodba, menj a nyereményjáték oldalra, válaszolj az ott feltett kérdésekre, és fogadd el az aktuális adatvédelmi feltételeket, majd folytasd a játékot, mintha meg sem szakítottad volna. Naponta növelheted a nyereményszámládon látható összeget egészen december 6-ig, amikor kisorsoljuk az év utolsó nyertesét! A Mikulás tele puttonnyal fog érkezni valakihez, és még a karácsony is szebb lesz! Ho-ho-ho-hóóó! :)

3. Vegyél részt partnerakcióinkban is!

A legjobb az egészben, hogy a PROAKTIVdirekt őszi nyereményjátéka során nemcsak egy játékban vehetsz részt, hanem nagyon sokban – partnereinknek köszönhetően.

Érdemes naponta visszatérni a Nyereményjáték oldalára, mert folyamatosan bővülhet lista. Partnerakcióinkban való részvételeddel tovább növelheted a nyereményszámládon látható összeget, ráadásul egyszerre több sorosláson is részt vehetsz. Most éppen:

4. Növeld a megnyerhető készpénz összegét is!

Virtuális nyereményszámládon folyamatosan növelheted azt az összeget, amelyet a negyedéves sorsolásunkon készpénz formájában láthatsz viszont, amennyiben a Te neved húzzuk ki.

Hogyan növelheted hatékonyan ezt az összeget?

Ha már regisztrált PROAKTIVdirekt tag vagy, mindenképpen csatlakozz az aktuális játékhoz, és térj vissza hozzánk mindennap, és légy aktív tagja az oldalnak.

Használd a meghívó linket, amit e-mailben is elküldünk neked, illetve folyamatosan elérheted a profil oldaladon. Hívd meg ezzel barátaidat, és minden regisztrált tag után jóváírunk neked 10.000 Forintot. Ráadásul, ha esetleg az egyik barátodat (aki a Te meghívó linkeden keresztül regisztrált) sorsoljuk ki, akkor automatikusan nyersz Te is! Izgalmas nem? Minél több barátod hívsz meg, annál nagyobb lesz az esélyed. De figyelem, kerüld a spammelést, a kéretlen levelek küldését.

Olvasd magazinunkat, és cikkenként 500 Ft-ot, naponta maximum 2000 Ft-ot adunk a nyereményszámládhoz. Ha meg is osztod ezeket, és ezáltal regisztrál hozzánk egy ismerősöd, akkor akár további 10.000 Ft-tal is gazdagodhatsz. Érdemes tehát követned magazinunkat is! Hogy ne maradj le egy cikkről sem, beállíthatod a DirektNekem funkciót, és e-mailben elküldjük Neked az érdeklődésednek megfelelő újdonságokat.

Ezenkívül kérdőívünk kitöltésével, és más szórakoztató játékainkkal is tovább gyarapíthatod a nyereményed. Érdemes tehát az aktív szórakozást választanod!

Hajrá! Legyen ez az ősz a TE szerencseévszakod!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...