2014.10.10. 18:25:34 4510 15

Léa Seydoux francia színésznő lesz az új Bond-lány
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Léa Seydoux francia színésznő lesz az új Bond-lány a brit titkosügynökről szóló legújabb filmben, amelynek forgatása november végén kezdődik. A 007-es ügynököt ezúttal is Daniel Craig alakítja.

Lea Seydoux | Fotó: wikipedia.org - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lea Seydoux | Fotó: wikipedia.org

A Skyfall című előző epizódban szereplő Ralph Fiennes, Ben Whishaw és Naomie Harris szintén visszatér, a rendező - csakúgy, mint a Skyfall esetében - Sam Mendes lesz.

A femme fatale szerepét a történet eredeti vázlatához igazodva skandináv színésznőnek szánták a producerek - Barbara Broccoli és Michael G. Wilson -, de végül mégis egy franciára esett a választásuk, mert olyan színészre volt szükségük, aki hitelesen tudja kiejteni azt, hogy "Oh la la".

A Daily Mail című brit tömeglap úgy értesült, hogy a film egy részét Rómában forgatják majd, már folyik a helyszín- és a szereplőválogatás. Utóbbi során a film gonoszait keresik.

Léa Seydoux többek közt az Adéle élete 1-2. fejezet című alkotásból ismert, de szerepelt Quentin Tarantino Becstelen brigantyk című filmjében is. Dolgozott Woody Allennel az amerikai rendező Éjfélkor Párizsban című művében, Ridley Scott-tal a Robin Hoodban és Wes Andersonnal A Grand Budapest Hotelben.

Forrás: MTI

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...