2016.03.12. 17:50:03 12087 315

„Körmös” jelek – ezt árulja el Rólad a körmöd formája
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A hajunkon kívül talán a körmünk az, amiből az biztos nem jó, ami számunkra megadatott. Mert ha kerek, akkor miért nem ovális, ha hosszúkás, akkor miért nem kerekebb kicsit, miért ilyen a körömágyam, a „fehér rész” miért olyan, amilyen és így tovább.

Körmök - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Körmök

De szerencsére, mindenféle (otthoni vagy profi) manikűrös trükköknek köszönhetően azért sikerül az apróbb kis „hibákon”, vagyis inkább „nemszeretem” formákon javítani. Nyilván Neked is megvan a kedvenc formád, amilyenre mindig vágatod, vágod, reszeled vagy reszelteted a körmeidet. Belegondoltál már abba, hogy akár a folyton kért forma is árulkodhat a személyiségedről?

Ha a körmeid…

… oválisak

Te nagy valószínűséggel nem csak a körmeid terén szereted a laza eleganciát és a rugalmasságot. Nehezen tudnak kihozni a sodrodból, és embertársaid számára maga vagy a nyugalom szigete. Szenvedélyed a természet és a környezet iránt határtalan.

… kerek formájúak

Laza, nyugodt személyiségről árulkodik ez a stílus. Ha ilyet viselsz Te is, ritkán veszíted el a fejed, és biztos lelki támasza vagy mind a családodnak, mind a barátaidnak. Ez köszönhető annak is, hogy – amellett, hogy rendkívül szeretetteljes személyiség is vagy – nagyon praktikusan gondolkozol. Emellett a kerek köröm rendkívül elegáns viselet.

… hegyesek

Azok a hölgyek, akik ezt a körömformát részesítik előnyben, szexisek, magabiztosak, szenvedélyesek és nem félnek egy kis kockázattól. Szókimondóak, és nem aggódnak a változások miatt. Ha meg nem is fogadják, de meghallgatják mások véleményét, tanácsait.

… szögletesek

Akik hegyesre reszelik, reszeltetik körmeiket, kétségtelen, hogy egy elég erős személyiséggel bírnak. A barátok szerint néha túlságosan is becsvágyóak, ám valójában rendkívül kiegyensúlyozottak és tisztában vannak önmagukkal. A szögletes köröm utal arra is, hogy annak viselői rendkívül jó ízléssel bírnak, nagyon igényesek.

… szögletesek, ám kissé lekerekítettek

Érdekes kombináció, ami egy rendkívül kreatív és nyitott személyiségre utal. A Te fantáziádnak semmi nem szab határt. A legújabb trendekkel biztosan képben vagy. Bírod a pörgést, ám azokkal az emberekkel, akik két lábbal állnak a földön, és túlságosan logikusak, nem nagyon tudsz mit kezdeni.

Amit a körmöd az egészségedről árul el, arról pedig itt olvashatsz.

Forrás: brigitte.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...