2016.11.10. 15:16:55 9310 231

Könyvajánló novemberi estékre – Újdonságok!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ahogy közeledik a december egyre több újdonság jelenik meg a könyvpiacon, készülve a karácsonyi nagy szezonra. A könyv ugyanis, főleg, ha jó, az egyik legkelendőbb árucikk, és talán a legtöbbet ajándékozott dolog. Hiszen egy új történetnek mindenki örül. De karácsonyig még rengeteg idő van, addig magunkat is meglephetjük egy-egy jó könyvvel, nem igaz? :)

Novemberi könyvek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Novemberi könyvek

J.K. Rowling – Jack Thorne – John Tiffany: Harry Potter és az elátkozott gyermek – Első és második rész

November abszolút kedvence az új Harry Potter kötet, ez nem vitás. Az összes eladási listát vezeti, és talán még az idősebb olvasóknak sem kell bemutatni a sorozatot. Érdekessége, hogy most három szerzőtől született meg a legújabb történet, amelyben a már felnőtt Harry Potter kalandjairól olvashatunk, akinek férjként, apaként és természetesen varázslóként is helyt kell állnia.

Müller Péter: Aranyfonál – Kapcsolat a szellemvilággal

Egy újabb ezoterikus írás Müller Pétertől, melyben felfedi, hogy könyveihez már a 80-as évek óta különleges segítséget kap, egy szellem formájában. Egy könyv a csodáról, a lélek halhatatlanságáról, művészetről, szeretetről, a szellemvilágról való kapcsolatunkról és csupa olyan témáról, ami az év ezen szakaszában igazi lélekemelőként szolgál. Aki szereti Müller Péter ezoterikus írásait, ebben sem fog csalódni.

Dan Brown – Inferno

A mozikban már látható Dan Brown legújabb könyvéből készült film, az Inferno. Robert Langdon ismét felejthetetlen kalandba keveredik, ami egy kórházi ágyban kezdődik. Fogalma nincs, hogy hogyan került oda, de az biztos, hogy az életért menekülnie kell. Egy orvosnő is vele tart, s próbálják megfejteni, miért üldözi őket egy ismeretlen. Dante, Isteni színjátékának egy sora van csak segítségükre. Rejtélyekben tehát nincs hiány ebben a műben sem, aki szerette Dan Brown előző könyveit, annak ez sem fog csalódást okozni.

Bérczes László – Töröcsik Mari

Ez egy érdekes beszélgetés, egy beszélgető könyv korunk egyik legnagyobb magyar színésznőjével, Töröcsik Marival. És valóban, olyan témák kerülnek elő a könyvben, amelyekről egy jó baráttal is szívesen beszélgetnénk, és közben igazán megismerhetjük Töröcsik Marit, a színésznőt, az asszonyt, a nőt, az embert.

Vámos Miklós: Hattyúk Dala

A Hattyúk Dala rámutat arra, hogy az idő mennyire relatív. A regényt elolvashatjuk a végétől haladva is akár, vagy össze-vissza, mert a fejezetek nem lineárisan kapcsolódnak egymáshoz. Nem is egy, hanem több történetet kapunk így, és nem is egy, hanem több műfajban. Vámos Miklós magával ragadó, olvasmányos stílusában.

Forrás: libri.hu, bookline.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...