2016.02.28. 08:36:06 11990 354

Könnyítsd meg az életed! – Érdekes trükk a fürdőszoba takarításához
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hamarosan itt a tavasz, a madárcsicsergés, a melengető napsugarak, a rügyfakadás és a tavaszi nagytakarítás ideje. Utóbbi nélkül ellennénk, de ha meg kell tenni, hát meg kell tenni. Hogy szívünket, testünket, lelkünket is felkészítsük a nagy feladatra, és hogy közben a lakás se ússzon el, kisebb „akciókra” azért szükség lesz.

Fürdőszoba takarítása - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fürdőszoba takarítása

Ezek az „akciók” megkönnyítik majd a helyzeted, ha a jó idő beköszöntével az egész lakást, házat ki kell suvickolni. (Ugye, emlékszel még a [kihívásunkra]?(http://proaktivdirekt.com/magazin/cikk/30-napos-kihivas-20-perc-takaritas-naponta)) A fürdőszoba takarítása heti rutinfeladatnak számít, bizonyára Te is beilleszted a heti tervbe. Ha Nálad sem tartozik épp a kedvenc elfoglaltságok közé, adunk egy tippet, amivel talán könnyebb lesz az élet.

Irány a zuhany!

Igen, mármint takarítás előtt dobj egy forró zuhanyt! Nem, nem utána, jutalomképpen, hanem még előtte! Ezzel nem csak Te hangolódsz rá a fürdőszobádra, de az ilyenkor keletkező gőz fellazítja a csempén, kádon, mosdókagylón lévő szennyeződéseket, azok eltávolítása könnyebb lehet.
Amire figyelj, hogy a gőzfürdő közben ne nyiss ablakot, de még az ajtót is becsukhatod, hogy a gőz odabent fejthesse ki a ki a hatását. Takarítás közben, illetve után viszont tárd ki a fürdőszoba összes „nyílását”.

Párban is jó!:-)

Ha Te nem szeretnél zuhanyozni, „Takarítás közben úgyis megizzadok” címszóval, kérd meg a párodat, hogy segítsen be!;-) Dobjon egy forró zuhanyt, de pedig hasznosítsd az ekkor keletkező gőzt!:-)

Forrás: brigitte.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...