2015.03.09. 19:35:31 7738 182

Kisült a Kossuthkifli, március 15-től fogyasztható!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A Fehér Béla Kossuthkifli c. regényéből készült minisorozat március 15-től látható a Duna televízió műsorán. A 6 részből álló film igazán ígéretesnek tűnik, többek között a rendező személye miatt is nagyon várjuk!

Kossuthkifli - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kossuthkifli

A Kossuthkifli Fehér Béla azonos című regényéből készült, 6 részes minisorozat, ami a megújuló közmédia első nagyobb dobásának tűnik. Izgatottan várjuk a bemutatót. A rendező-producer, Rudolf Péter volt a forgatókönyv író is egyben, Kapitány Ivánnal, a film operatőrével karöltve.

A sorozat tulajdonképpen egy road movie, egy nem szokványos környezetben, az 1848-49-es szabadságharc után kissé megtépázott Magyarországon. Egy postakocsi fordulatos útját követhetjük nyomon Pozsonytól Debrecenig. A film jellegzetessége a stílusa lesz, amit a szerzők úgy írtak le, mint Jókai és Rejtő ötvözete, humorral, népi elemekkel és egy kis történelemmel fűszerezve.

Az első részt most vasárnap 20:55-kor vetíti a Duna televízió. Az epizód címe: Kivert gerlepár.

Szereplők: Lengyel Tamás, Nagy-Kálózy Eszter, Trokán Nóra, Kálloy Molnár Péter, Reviczky Gábor, Haumann Péter és Kőszegi Ákos láthatók, az epizódszerepekben feltűnik többek közt Törőcsik Mari, Básti Juli, Bezerédi Zoltán, Szabó Győző, Lukáts Andor, Balikó Tamás, Méhes László, Scherer Péter, Szarvas József és Rudolf Péter.

Forrás: http://tv.hir24.hu/

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...