2016.12.24. 08:36:12 12957 267

Kis apróság, nagy könnyebbség – Így száradnak gyorsabban a ruhák
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nyáron szinte egyik pillanatról a másikra szárazak a frissen mosott ruhák. Ha olyan szerencséd van, hogy kertes házban laksz, az őszi napsütésben sem kell a benti teregetéssel bíbelődni, a napfény megoldja a szárítást. Ám ha se udvar, se erkély, akkor otthon napokig kerülgetheted a száradó ruhákat.

Teregetés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Teregetés

A legideálisabb egy szárítógép lenne, de az vagy a fürdőszobánkba nem fér be, vagy a pénztárcánkba… De egy apró trükkel segíthetünk magunkon.

Elő a törcsivel!

Ha szeretnéd, hogy ruháid gyorsabban száradjanak, így időt, energiát spórolhass meg, tegyél egy kisebb frottírtörölközőt a mosatlan ruhák közé, a mosógépbe. Ez mosás közben magába szívja a felesleges nedvességet, leredukálva így a ruhák száradási idejét.

Forrás: haushaltstipps.net

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Készítsünk otthon szappant

Ha a szappankészítésre hobbiként tekintünk, akkor többszörösen megtérülő örömben lehet részünk. Hiszen amellett, hogy a színek, illatok, állagok és formák tekintetében valóban csak a képzeletünk szabhat határt, és valahányszor egy-egy újabb változat elkészítésére szánjuk az időnket: éberen, frissen tartjuk a kreativitásunkat. Ráadásul otthon használt termékként megörvendeztethetjük a szeretteinket, pontosan tudván, hogy milyen összetevők lapulnak a szappanainkban. Ha pedig ünnep közeleg, úgy kedveskedhetünk családtagjainkat, barátainkat néhány személyre szabott példánnyal.

Készülj a melegre ezzel a krémes epres-citromos desszerttel

Ebben a receptben nincsenek bonyolult lépések vagy szigorú szabályok. Csak egy adag friss eper, egy kis citrom, egy ma már bárhol megvásárolható olasz krémsajt és egy csipetnyi jókedv kell hozzá! Tehát vedd elő a kedvenc táladat, és készülj fel arra, hogy egy frissítő élményben lesz részed!

Felejtsd el a bolti légfrissítőket, válaszd ezeket a természetes megoldásokat

A különféle kozmetikai és háztartási termékekben található szintetikus illatanyagok illatmolekulái akár káros hatással is lehetnek az emberi egészségre – különösen, ami a bőrt és a légzőszerveket illeti. Ugyanakkor ezek az illatvegyületek olyan állapotok előidézőivé is válhatnak, mint a fejfájás, a légzési nehézségek, asztmás rohamok vagy neurológiai problémák. Mit tehetünk?