2015.10.20. 18:00:57 8737 213

Király Viktor párbajgyőztes az amerikai The Voice-ban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az amerikai The Voice tehetségkutató párbajában Király Viktor lazán tovább jutott egyedi hangjával, legalábbis úgy tűnt, hogy Adamnek nem okozott túl nagy fejtörést a dolog. Szerintünk csodás duót énekelt Király Viktor párbaj ellenfelével, és rendkívül szimpatikus a hozzáállása az egész játékhoz.

Király Viktor a párbajban | Fotó via Youtube - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Király Viktor a párbajban | Fotó via Youtube

A zsűri a legmeghatóbb párbajnak nevezte Viktorékét, amely valóban tele volt érzelemmel. A tapasztalt gospel énekesnő, Cassandra Robertson nagy hangja azonban nem volt elég.

Adam Levine így kommentálta a párbajt: "Cassandra gyönyörű vagy, és gyönyörűen énekelsz. Viktor, Te is gyönyörű vagy, csak másként. :) Mindkettőtöknek képzett hangja van, és ezt a meghallgatást az tette csodálatossá, ahogyan kapcsolódni tudtatok egymással. Rengeteg érzelmet és szenvedélyt vittetek bele. Nagyon büszke vagyok rátok." Végül hozzátette, hogy egyikőjük sem teljesíthetett volna ennél jobban, és a győztes Viktor. Gratulálunk neki!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...