2016.04.01. 17:02:37 13751 341

Kerek, körte, szögletes? – Amit a popsi formájáról jó tudni
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van, aki egy kicsit kerekebbet szeretne, hogy ne legyen olyan lapos, de azért ne legyen túl nagy sem. Ezzel szemben akad olyan is, akinek minden vágya egy óriási popsi, és ezért még akár kés alá is feküdne (vagy fekszik is). Létezik olyan is, aki keményen megdolgozik a formás, kerek, feszes popsiért. És van, akinél ez csupán genetika…

Kerek popsi - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kerek popsi

Utóbbiak boldog, ám igen apró táborát gyarapítják azok, akiknek szinte a kisujját sem kell megmozdítaniuk a tökéletes fenekükért. Ha túltettük magunkat az ilyenkor újra és ránk törő irigységen, nézzük meg, mit érdemes tudni az egyes fenékformákról.

Ha szögletes formával áldott meg a sors

Ennél a formánál a csípőcsont hangsúlyosabb, a zsír inkább ide, a csípőtájékra raktározódik. Emiatt a fenék kissé szögletesebbnek látszik. Hátulról talán egy picit szélesebbnek tűnket ez a típus, ám egy magasabban szabott nadrággal karcsúbb formát teremthetünk magunknak. Így inkább a derékra terelődik a hangsúly, meggyújtja alakunkat. Ha ennél bevállalósabb vagy, válassz olyan farmert, ami kicsit megemeli a popsidat, és szinte kerek formát varázsol. Sajnos, a lazább kötőszöveteket és a narancsbőrt nem úszod meg…

Az abszolút kerek

Ez az a sokak által irigyelt popsiforma, ahol a zsír olyan egyenletesen oszlik el a felső és az alsó rész között, hogy az gyönyörű, kerek formát alkot. És persze, nem hiányozhat róla egy kis izom sem. Tehát aki ilyen popóval rendelkezik, az vagy piszok szerencsés génekkel rendelkezik, vagy nagyon is megdolgozik érte, hogy ilyen legyen. Mivel viszonylag kevés ilyen tökéletes formájú popsival találkozni, így valószínűleg az utóbbi lesz a jellemző. A rendszeres mozgásnak köszönhetően a narancsbőrt, striákat még csak hírből sem ismeri, és szinte bármilyen fazonú nadrágot viselhet, mert minden jól áll neki.

A háromszög-típus

Ez a forma inkább az idősebb korosztályban figyelhető meg, amikor is a zsír a popsin és a combon kevésbé marad meg, inkább a hasra kúszik, így a popsi fent szélesebb, mint lent. Ennek oka az alacsonyabb ösztrogénszint. Ha Te is ilyen fenékformával bírsz, akkor egy kis sport és proteinben, fehérjében gazdag étkezés segíthet rajtad. Ám a mozgás idősebb korban is jót tehet ennek a típusnak is. Fuss egy kört a ház körül, vagy pattanj biciklire! Ha nincs időd annyit sportolni, amennyit szeretnél, szerezz be egy popót megemelő farmert.

A körte

Ez az a típus, akinek a zsírpárnák inkább a popsi alsó féltekéjén és a combon helyezkednek, így hátulról egy szép körtét formál testük. A zsír ilyen típusú eloszlása a testen a magasabb ösztrogénszintre vezethető vissza. Ez a forma az abszolút nőies formák közé tartozik, ám ha szeretnéd egy kicsit kisebbnek láttatni a hátsódat, olyan nadrágot válassz, amit kicsi farzsebekkel szereltek fel.

Forrás: brigitte.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...