2015.12.03. 19:09:42 7863 172

Kendall Jenner és a macskájával pózoló Taylor Swift az Instagram sztárja
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A Kardashian család nőtagjai, a macskájával pózoló Taylor Swift, valamint Beyoncé és Selena Gomez fotóit szerették a legjobban az Instagram-felhasználók idén.

Kendall Jenner | Fotó: instragram.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kendall Jenner | Fotó: instragram.com

A fényképmegosztó portál legnépszerűbb 2015-ös fotója a 20 éves Kendall Jenner, a Kardashian család tagja nevéhez fűződik: a divatmodell és valóságshow sztár a földön fekve látható, szívecskékbe rendezett fekete hajával. A júliusban feltett képet eddig több mint 3,2 millióan kedvelték.

Második helyen a 25 esztendős Taylor Swift áll egy hatalmas csokor fehér rózsával, amelyet a rapper Kanye West küldött a country-pop énekesnőnek, kibékülésüket ünnepelve. Swift öt képpel szerepel a legjobb tízes mezőnyben: a fotók többségén Meredith nevű fehér macskájával, az egyiken pedig párjával, Calvin Harris skót lemezlovassal pózol.

Taylor Swift a macskájával | Fotó: instagram.comTaylor Swift a macskájával | Fotó: instagram.com

A Shake It Off című sláger előadója büszkélkedhet a legtöbb - több mint 49 millió - követővel az Instagramon. A portál szerdán közzétett listájának élbolyában szerepel még Kendall Jenner húga, Kylie, aki középiskolai bizonyítványával pózol, a kislányát tartó Beyoncé és a szelfiző Selena Gomez.

Forrás: MTI

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...