2016.12.09. 14:00:32 16103 440

Karma – Ha van, akkor ezek a törvényei!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mindenki azt kapja vajon, amit megérdemel? Ha valami rosszat teszünk, akkor az visszacsaphat ránk, és ha valami jót, akkor bizonyára jutalmat kapunk… Jó lenne, ha ennyire fekete-fehér lenne az élet, de általában nem az, azonban a karmának van 12 olyan törvénye, ami segíthet a pontosabb megértésben, egyúttal útmutatót is adhat.

karma - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com karma

A secretnutritions.com oldal szerint ezek lennének azok a titokzatos törvények, melyek segíthetnek a spirituálisan teljesebb és boldogabb életben.

1. A cselekvés törvénye

Ki mint vet, úgy arat! Az ok-okozati összefüggés cselekedeteink között. Tehát, ha boldogságot, barátságot, szeretet szeretnénk az életünkbe, akkor mi magunknak is tele kell lenni szeretettel és minden megnyilvánulásunkkal, cselekedeteinkkel ezt közvetíteni.

2. A teremtés törvénye

Az életben részt kell venni, hiszen a dolgok nem történnek meg csak úgy. Vedd magad körbe olyan dolgokkal, amelyeket tényleg szeretnéd, hogy ott legyenek, esetleg, hogy még több legyen belőlük.

3. Az alázat törvénye

A megtörtént dolgokon változtatni nem lehet, a sorsunkon változtatni nagyon nehéz, kivéve, ha alázattal elfogadod, amit az élet mér rád. Amit nem vagy hajlandó elfogadni, az mindenhova kísérni fog, bárhová is mégy.

4. A növekedés és fejlődés törvénye

Nem elég a külső dolgokon változtatni, sokkal inkább kell dolgozni a belső változáson. Amint változtatunk a hozzáállásunkon, belsőnkön változtatunk, az életünk többi területén is meg fog mutatkozni a változás.

5. A felelősség törvénye

A környezetünk tükrözi a személyiségünket, és a személyiségünkre hatással van a környezetünk. Furcsa kettősség ez, éppen ezért kell felelősséget vállalnunk mindenért, ami körül vesz minket és saját magunkért is.

6. A kapcsolódás törvénye

Néha úgy tűnik, hogy valamit feleslegesen csináltunk meg, de mindennek oka van, és az univerzumban minden összekapcsolódik. El kell indulnunk valahonnan, hogy megérkezzünk valahova, és minden az első lépéssel kezdődik, de az utolsó is legalább ugyanolyan fontos. Lépésről-lépésre tudunk befejezni egy feladatot, és a részek szépen kapcsolódnak egymáshoz.

7. Az összpontosítás törvénye

Ha jó dolgokra koncentrálunk, akkor lehetetlen közben olyan negatív érzelmeket a központba helyezni, mint például a düh és az irigység.

8. Az adakozás törvénye

Ha valamiről úgy gondoljuk, hogy igaz, akkor az életünkben ezt demonstrálni kell. Az elméletet át kell ültetni a gyakorlatba.

9. A változás törvénye

Egészen addig ugyanazokkal a problémákkal találhatjuk magunkat szemben, amíg nem tanuljuk meg, amit meg kell tanulnunk. Tanulj a hibáidból, és emlékezz is rájuk, hogy biztosan ne kerülj újra ugyanabba a helyzetbe. Ez összekapcsolódhat az alázat törvényével.

10. Az itt és most törvénye

Ha túlságosan leköt a múlt, egy csomó mindent elpocsékolsz a jelenből. A régi gondolatok, vágyak, viselkedési minták megakadályozzák, hogy a jelenből a legtöbbet éld meg.

11. A türelem és jutalom törvénye

Türelem rózsát terem. A mondás igaz, minden jutalomért meg kell dolgozni, a munka néha türelmet és állhatatosságot, kitartást kíván, de a végén meg lesz a gyümölcse. Akkor fogsz igazi örömöt érezni, ha megteszed érte a szükséges dolgokat, és hagyod, hogy a maga idejében érkezzen a jutalmad.

12. Az inspiráció és a jelentős dolgok törvénye

Azt kapjuk vissza, amit adunk, amit belefektetünk a dolgokba. Azok a dolgok, amelyeket szeretettel csinálunk fényt és inspirációt hoznak számunkra.

Nyerj akár 10 millió forintot készpénzben>>

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...