2015.03.04. 19:30:00 6619 150

Kanye West, Rihanna és Paul McCartney - Bizarr vagy zseniális?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Megoszlanak a vélemények Rihanna, Kanye West és Paul McCartney közös felvételéről. Ami nálunk kicsapta a biztosítékot, az egy tinédzser szájából hangzott el: "Milyen rendes Kanye West, hogy bevette Paul McCartney-t a dalba..." :) Nos, reméljük, hogy a mi olvasóinknak nem kell bemutatni a legendás Beatles-tagot, aki cseppet sem mellesleg a dal megírásában is közreműködött.

Rihanna, Paul McCartney, Kanye West - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rihanna, Paul McCartney, Kanye West

Sokan azt nem értik, hogy mit keres Kanye West ebben a dalban, hiszen Rihanna maga is sikerre tudná vinni, mások Paul McCartney szerepét nem értik benne. Talán csak a szexbomba énekesnőt nem kérdőjelezte meg eddig senki, pedig magához a dal megírásához neki van a legkevesebb köze. :) Mindenesetre a Bill Board Top 100-as listáján a 6-ig helyen van már a dal, ami úgy néz ki, hogy Paul McCartney legnagyobb sikere lesz az USÁ-ban.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...