2015.06.24. 20:21:00 20273 207

Kalandfilmek az egész családnak otthoni mozi estekhez!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A legjobb családi filmek izgalmasak és egy olyan kalandról szólnak, amiben legszívesebben mindannyian részt vennénk. Gyerekek és felnőttek egyaránt. A szereplők bőrébe bújnánk, és valóban átélnénk azokat a történeteket, amelyekről ezek a filmek szólnak. Tökéletes kikapcsolódás a nyári szünetre vagy csak úgy.

Családi filmezés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Családi filmezés

Íme 4-5 film, ami egészen biztos, hogy leveszi a lábáról a teljes családot!

A leleményes Hugó

Az 1930-as évek Párizsában játszódik a varázslatos történet, amely egy árváról szól, aki egy vasútállomáson lakik. A fiúra egy nem kis rejtvény megfejtése vár, de szerencsére akadnak segítői. A film 5 Oscar-díjat is nyert, Martin Scorsese rendezte.

Hős6os

Bár animációs film, mondhatni mese, mégis le fogja nyűgözni még a legfelnőtebb felnőttet is. :) A mai modern technika korában egy ilyen kis tudós szuperhős palántákról szóló film nem is hat olyan idegennek, mint ahogy elsőre gondolnánk. A mese tanulsága pedig magáért beszél majd, nézzétek meg!

Demóna

Különös hangulatú film egy bosszúszomjas tündérről, akit becsaptak és elégtételt kíván venni. Átok és varázslat, revans és megbánás, kaland és érzelem egy filmben. Angelina Jolie főszereplésével egészen meglepő filmes csemege.

Hófehér és a vadász

Egy kicsit sötétebb Hófehérke feldolgozás, egy-két csavarral. Inkább idősebb gyerekekkel ajánljuk a megnézését. Kicsiknek pedig ott van az új Hamupipőke élőszereplős feldolgozása! Kristen Stewart, mint Hófehérke és Charlize Theron, mint a gonosz királynő. Mmm, szépségesek! A sztori pedig hozza az eredeti Grimm mesét, ami véresebb, mint amire mi emlékszünk.

Hamupipőke

Számomra egy kissé bugyuta lett ez a Hamupipőke feldolgozás, és a közelében sincs az imént említett Hófehér és a vadásznak, de a kiscsajoknak biztosan tetszeni fog. Főleg, ha imádják a Disney hercegnőket. :) Hamupipőkének szép a ruhája és Swarovski a cipője (tényleg!). Felnőtteknek, nos, egyszer nézhető.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...