2015.04.23. 16:08:06 7893 240

Jó hír: a hétvégén is marad a 20 fok körüli meleg
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Többször lehet számítani esőre, de emellett a hétvégén is folytatódik a napsütéses, 20 Celsius-fok körüli meleg idő - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-vel.

Szerelmes kerékpárosok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szerelmes kerékpárosok

Az országos középtávú előrejelzés szerint pénteken rövidebb-hosszabb időre mindenütt kisüthet a nap. A Tiszántúlon csak elvétve, másutt azonban szórványosan várható zápor, zivatar. A szél időnként megélénkülhet, Borsodban átmenetileg erős széllökések is lehetnek, a zivatarokat pedig viharos széllökések kísérhetik. A legalacsonyabb hőmérséklet 4-10 fok között valószínű, a Dunántúlon lesz enyhébb az éjszaka. A legmagasabb hőmérséklet 19-24 fok között alakul.

Szombaton többórás napsütés várható. Főként az Alföldön alakulhat ki helyenként zápor. Néhol megerősödik a szél. A minimumhőmérséklet 5-10, a maximumhőmérséklet 19-25 fok között alakul.

Vasárnap a déli óráktól elszórtan valószínű zápor, néhol zivatar. Többfelé megerősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 7-12, a legmagasabb hőmérséklet 20-25 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...