2015.11.25. 13:30:21 6883 157

Jennifer Lawrence-nek be kellett csiccsentenie első szexjelenetéhez
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az Éhezők Viadala c. film fiatal főszereplőnője, az Oscar-díjas Jennifer Lawrence nemrég forgatta pályafutásának első szexjelenetét, ami nem ment zökkenőmentesen. Hollywood egyik legkedveltebb (és egyik legjobban kereső) üdvöskéje ugyanis annyira zavarban volt, hogy józanul végig sem bírta csinálni a jelenetet. :)

Jennifer Lawrence | Fotó: movieweb.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Jennifer Lawrence | Fotó: movieweb.com

A színésznőt még nem rontotta meg teljesen a hírnév, és szimpatikus megnyilvánulásaival filmrajongók millióinak lett a kedvence rövid időn belül. Kezdjük rögtön azzal ténnyel, hogy több rangos díjátadón is elesett a magas sarkújában, aztán teljesen kiborult, amikor Jack Nicolsonnal először találkozott, lelkesen harcol a női egyenjogúságért (már, ami a fizetéseket illeti) és most ez.

A Passangers (utazók) c. film 2016-ban kerül a mozikba, és Jen párja Chris Pratt, a Galaxis őrzőiből. A színésznő úgy nyilatkozott, hogy az egész szituáció bizarr volt, és ezért úgy döntött, hogy csak egy módja van annak, hogy meg tudja csinálni a jelenetet: innia kell. Mitől is szimpatikus ez a mentalitás? Nos, azért mert Jennifer Lawrence bűntudatot érzett, amiért meg kellett csókolnia egy nős embert, a többi részletről pedig ne is beszéljünk – és ez volt az igazi oka, amiért nem tudta józanul megoldani a feladatot, sőt, még az édesanyja támogatására is szüksége volt telefonon.

Oscar-díj ide vagy oda, ez a színésznő még a földön jár, és mi ennek nagyon örülünk.

A színésznő legújabb filmje, Az éhezők viadalának 4. epizódja, A kiválasztott c. rész csütörtök óta látható a mozikban.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...