2014.10.09. 18:40:52 6230 44

Jég veletek, zsírpárnák! - Itt a jégdiéta…?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hogy itt van, az persze enyhe túlzás, mert egyelőre inkább a tengerentúlon terjed és örvend nagy népszerűségnek ez a fogyókúrás módszer. Ebből is látszik, hogy hiába a sok „Fogadd el önmagad!”, „Le a csontsoványsággal!”, „Étkezz egészségesen!”, „Mozogj sokat!” kampány, még mindig van hova fokozni a tökéletesség iránti vágyunkat.

Jeges finomságok | Fotó: 123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Jeges finomságok | Fotó: 123rf.com

Fogyás jéggel?

A módszer lényege, hogy alacsony kalóriatartalmú italokat fogyasztva (például zúzott jéggel hűtött ital, cukormentes jégkása) úgy fogyunk, hogy szervezetünk kénytelen felmelegíteni a hideg innivalót, mielőtt feldolgozza azt. Ez a folyamat pedig plusz energiafelhasználással jár.

A módszert egyébként dr. Brian Weiner dolgozta ki. Számításaira hivatkozva kijelenthető, hogy 1 liter jég elfogyasztása felér 20 perc kocogással - olvasható az icediet.com oldalon.

Hát, nyáron, kánikulában még talán kivitelezhető, habár a toroknak biztos nem tesz jót a rengeteg jeges finomság a forró évszakban sem.

Azért finomakat és egészségeseket enni, s így diétázni, egy kellemeset futni, tornázni otthon vagy az edzőteremben talán még mindig szívet és lelket melengetőbb. Valószínűleg fogyni is előbb fogsz tőle.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...