2014.11.24. 11:37:59 5273 27

Játszunk, mert emberek vagyunk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kettesem volt a lottón, és úgy éreztem, mintha a főnyereményt zsebeltem volna be! Csak 2740 Ft-ot nyertem, mégis a világ legszerencsésebb emberének tartottam magam, főleg mivel aznap még a gazdasági matek vizsgám is jól sikerült. Azóta persze számtalanszor éreztem nyertesnek magam (a kezdők szerencséje a mottóm!), és voltak vesztes pillanatok is, de mindig is élveztem a játékot!

Szerencsejáték, nyereményjáték | Fotó: 123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szerencsejáték, nyereményjáték | Fotó: 123rf.com

Nyertesnek áll a világ

Amikor nyerünk, úgy érezhetjük, hogy az egész világ velünk van, mindenki nekünk drukkol és természetesen mindenki velünk örül. Persze mi a legjobban! :) Ilyenkor igazán szerencsésnek tartjuk magunkat! Többek között ezért is szeretünk annyira játszani, ezért a határtalan örömért, amit abban a néhány percben vagy akár órában érezhetünk. De nem ez az egyetlen ok, hiszen ha pusztán a nyereményért játszanánk, akkor elveszne a játék igazi varázsa. Különben is, a részvétel a fontos, nemde?! :) A nyeremény csak a ráadás!

Mit nyerhetünk magával a játékkal? Avagy miért játszunk még felnőtt fejjel is? Nos, íme néhány ok, hogy miért szeretsz Te is még mindig játszani!

1. Mi csak szórakozni akarunk!

Mi lenne, ha most megadnád magadnak az engedélyt a kikapcsolódásra? Csak úgy! Lehet, hogy még van dolgod, de mindaz megvár, hiszen senki nem csinálja meg helyetted! Ha megvan az engedély, akkor játssz valamit! Most! Bármit, ami kikapcsol.

Nem szabad lebecsülni a játék erejét és fontosságát felnőtt korban sem, hiszen mindenkinek szüksége van egy kis kikapcsolódásra. Ez a fejlődést és a regenerálódást is szolgálja. Meglátod, utána jobban megy majd a munka is!

2. A közös játék öröme

Ha van társaságod, akkor vond be őt is a játékba! Együtt még élvezetesebb játszani!

Társasjáték | Fotó: 123rf.comTársasjáték | Fotó: 123rf.com

Egy-egy játék során egy közösség tagjainak érezhetjük magunkat: érezheted ezt, amikor belépsz a sarki lottózóba, ahol már ismer az eladó. Ha nem is vagy ismerős, 2-3 ember biztos akad ott, aki ugyanúgy X-eket húz éppen egy papírra. Ezek a párperces csoportosulások ugyan feloszlanak, de jó érzés megosztani a játékot. Aztán, amikor eljön a sorsolás napja, tudjuk, hogy rajtunk kívül még több százezren várják ezt a pillanatot. Megadják a módját a televízióban is, hiszen ha valaki megnyeri a fődíjat, annak bizony megváltozik az egész élete.

A ProaktívDirekt játékaiban is érezheted ezt a közösségi erőt, bár csak virtuálisan, de mégis csak egy közösség tagjai vagyunk mind. Éppen ezért örülünk a Facebook kommentjeiteknek, kéréseiteknek és kérdéseiteknek is. Amikor csatlakozol az új játékokhoz, egy új közösséghez is tartozhatsz, és részt vehetsz a folyamatban, ami már önmagában is szórakoztató.

3. Kellemeset a hasznossal!

Pénznyeremény | Fotó: 123rf.comPénznyeremény | Fotó: 123rf.com

Tudod, hogy mikor jó egy nyereményjátékban részt venni? Ha hasznos a nyeremény. Imádunk például pénzt nyerni, amit aztán arra költhetünk, amire csak akarunk! Ez, ha belegondolsz, egy felelősségteljes, felnőtt viselkedési forma: a kellemeset szeretnénk összekötni a hasznossal. ;) S ha valamilyen plusz szolgáltatást is kapunk a nyereményjáték mellé, az már tényleg csak a hab a tortán!

4. Nem szeretünk kockáztatni!

Tegyük fel, hogy egy partiba csak beugróval léphetsz be, de 10 perc után kijössz, mert nem tetszett a buli. Ott maradt a pénzed és rossz szájízzel kellett távoznod. Nem is beszélve a társaságról, akiket magaddal vittél... Ha ingyenes lett volna az az egy tánc, jobban esett volna. Még akkor is, ha utána az összes zene pocsék.

Minél kisebb a kockázat, annál jobb játszani. Persze van, akit lázba hoz egy kis rizikó, nem véletlenül járnak kaszinókba vagy pókerezni az emberek. Őket is hajtja valami: az adrenalin. Azoknak, akik ezt nem tehetik meg, sokkal kellemesebb szórakozást nyújtanak az alacsony kockázatú játékok vagy akár a rizikó nélküliek.

ProaktívDirekt online nyereményjátékProaktívDirekt online nyereményjáték

A PROAKTIVdirekt nyereményjátékban például kockázat nélkül nyerhet bárki, hiszen ingyenes a regisztráció, amivel évente legalább négy alkalommal sorsoláson lehet részt venni. Ez esetben nem csupán játékot kap a felhasználó, hanem ajándékokat is, ingyenes baleset-biztosítást, ajándékcsomagot, kedvezményeket. Sőt, egyedülálló hír értesítést is kérhet az érdeklődési körének megfelelő friss cikkekről. A cikkek megosztásával meghívhat ismerősöket a játékba, akik után növekszik a nyereménye. Ily módon szórakozva és tudását gyarapítva nyerhet a játékos. A hab a tortán, hogy mindezzel a Bátor Tábort és az SOS Gyermekfalut is ingyen segíti, mivel a PROAKTIVdirekt ezen alapítványok támogatója.

5. Nem mindig bánjuk, ha veszítünk!

Van, amikor veszíteni is jó. Ha helyettünk valaki olyan nyer, akinek még nagyobb szüksége van rá: legyen szó pénzről vagy csak az érzésről, amiről az elején beszéltünk. Ha mindeközben még jól is éreztük magunkat, akkor pedig végképp nem bánjuk, hogy a játék részesei lehettünk.

6. Végezetül

Ne feledd: „Az ember csak ott egészen ember, ahol játszik.” Friedrich Schiller

Köszönjük, hogy a PROAKTIVDirekttel játszol!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Baleset? Internetes csalás? Fizetési meghagyás? - Mire elég egy jókor jött jogi tanács?

Az életben szinte naponta történnek velünk olyan események, amikor sokat segíthet, ha tisztában vagyunk jogainkkal. Dolgozunk, utazunk, nyaralunk, vásárolunk, étterembe, színházba járunk. Amikor minden rendben van fel sem merül bennünk, hogy sokszor bizony csak a szerencsén múlik, hogy nem kerülünk nehéz helyzetbe. De a szerencse forgandó, a baj nem válogat. Ha pedig megtalál, akkor jól jöhet, ha van valaki, akire számíthatunk. - A Jog365 szakértőjének írása.

A gyöngyhalászok bizarr munkanapjai és gyakori végzetük: a fűrészfogú halál

A drágaköveiről egykor híressé vált Ceylon szigete később a gyöngyhalászatnak adta át a stafétát. Hajdanán a nemesgyöngy-halászatra specializálódott bennszülöttek egy cápabűvölő jelenlétével és bátorításával ugrottak be a vízbe, hogy kagylózsákmánnyal a kezükben térjenek vissza a hajóra. A halászok által összegyűjtögetett kagylókat felhalmozták, majd elárverezték. A felvásárlók sokat kockáztattak ezzel az üzlettel, hiszen rengeteg kagylóban nem lelték meg a gazdagság forrásaként számon tartott gyöngyszemet. Ám a kereskedők kockázatvállalása eltörpült az életüket minden nap kockára tevő gyöngyhalászokéi mellett.

Velem is megtörténhet? – Tömegbaleset, szállodatűz és egyéb káresetek tanulságai

Kevesebb mint három hét leforgása alatt két sokakat érintő káresemény történt. Február 25-én, vasárnap, reggel tömegbaleset történt az M7-es autópályán. A balesetben több, mint 40 autó volt részes, 18 ember sérült meg és egy ember életét vesztette. Velem ez nem történhet meg… - gondoltam. Aznap reggel valószínű ugyanezt gondolták azok is, akik a jó időt kihasználva elindultak a Balaton felé. Sokan csak Velencéig jutottak.