2015.08.31. 11:07:25 8316 155

James Bond is megirigyelné ezt a multifunkciós dzsekit!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Eleged van abból, hogy a reptéren össze-vissza kell keresgélni az útleveled, ki kell pakolni az elektronikai kütyüket a táskából, és a járatokon gyakran hideg van? Itt a megoldás a problémádra: a Travel Jacket! 15 beépített funkciója megkönnyíti az utazást!

Baubax kabát | Forrás: kickstarter.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Baubax kabát | Forrás: kickstarter.com

A világ legújabb őrülete egy TV shopos terméknek is elmenne, hiszen annyira „varázslatos” és praktikus, hogy üvölt róla: TV-ben a helye, és mindenkinek szüksége van egy ilyen kabátra. Legalábbis azoknak, akik sokat utaznak biztosan, hiszen fantasztikus funkcióit leginkább ők tudják kiaknázni. A mai világban pedig elég sokan vannak ilyenek.

Így lett egy hónap leforgása alatt a Kickstarter projektből bombaüzlet. Már több mint 7 millió dollárnyi megrendelés futott be a kabátra és a többi termékre, ami úgy tűnik könnyedén megtalálta a vásárló közösségét. A dzseki egyébként tényleg zseniális és a maga nemében egyedülálló.

Baubax kabát | Forrás: kickstarter.comBaubax kabát | Forrás: kickstarter.com

Férfiaknak és nőknek is négy-négy különböző stílust kínálnak a tervezők: széldzseki, kabát, pulóver, blézer illetve zakó. Természetesen különböző színek közül választhatnak a vásárlók.

Praktikus zsebei mind azt a célt szolgálják, hogy az utazás felhőtlen legyen: a szemüvegnek, az útlevélnek, a tabletnek, a telefonnak, a fülhallgatónak és az üdítőnek is megvan a saját helye. Ezenkívül beépített, felfújható nyakpárna, szemmaszk, toll és kesztyű is van a kabátban. Őrület! :) Nem csoda, hogy a Kickstarteren szereplő készletet gyakorlatilag már mind fel is vásárolták az utazás szerelmesei, pedig a szállítás csak novemberre várható.

És az árak? Egy kabát 160 dollár + áfa + szállítási díj, egy blézer illetve zakó 200 dollár + áfa + szállítási díj. Azaz 44.000 illetve 56.000 Ft plusz a járulékos költségek, 280 Forintos dollárral számolva. De hát a világ legjobb utazó kabátjának – ezt állítják róla a gyártók – meg kell fizetni az árát, no.

A kabátok mellett egy-két kiegészítő termékkel is foglalkozik a Chicagói cég, ott van például a kicsire összehajtható „zsebpokróc”, ami melegen tart és elfér a zsebedben is.

De nézzük meg, mit is tud a kabát:

Azonnal kell egy ilyen! :)

Forrás: kickstarter.com, írta kábé

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...