2016.07.02. 17:20:46 12433 297

Ilyen is van: 7+1dolog, amit egy férfi nem tart vonzónak egy nőben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ahogy mi, nők sem tartjuk mindig vonzónak az erősebbik nem képviselőinek viselkedését, vagy bizonyos tulajdonságait, úgy néha-néha ők is találnak kivetnivalót nálunk. Gyakran pont azt, amiről azt gondoljuk, hogy így vagy úgy viselkedve milyen kívánatosak lehetünk számukra.

Csücsörítés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csücsörítés

Ha ki nem is mondják mindig, a következő dolgok nem tartoznak a kedvenceik közé, már ami minket, nőket illet.

Nem vonzó a férfiak számára…

… ha egy nő nem tud viselkedni

Időnként talán minden nőből előtör a fiús énje, és hajlamos kicsit férfiasabban, vagányabbul viselkedni. Megnyilvánulhat ez abban, ahogyan éppen ülnek, mennek, vagy hogy kicsit sűrűbben használják azt a bizonyos „kötőszót”, esetleg egy-egy étkezés után, tele pocakkal hangosabbra sikerül egy-egy „böfi”, vagy még más is… Talán Veletek együtt nevet majd a teremtés koronája, de nem különösebben rajong majd az ilyen típusú „önkifejezésért”.

… a „kacsaszáj”

Talán azt hinnénk, a „mesterségesen” csókossá varázsolt ajkak minden férfit megbolondítanak. Persze, biztos van olyan férfiú, aki ezért van odáig, de a többség inkább a természetességet, a szép mosolyt részesíti előnyben.

... a túlzott illatfelhő

Néhány csepp a nyakra, csuklóra még nem árthat, de a túl sok „fújástól” inkább megfulladnak, minthogy vonzza őket.

... az önbizalomhiány

Ahogy a túlzott magabiztosságért sem rajonganak az urak, vagyis inkább elriasztja őket, úgy az önbizalomhiány sem tartozik a kedvenc tulajdonságuk közé. Unalmassá válik számukra, ha mindig azt kell bizonygatniuk egy nőnek, hogy ő márpedig milyen értékes személyiség.

... ha valami túl sok

Vagyis ha valami túl kevés. Mondjuk a ruha. Vagy túl mély a dekoltázs. Egyszóval, a kelleténél picit többet villant valaki magából. Sokkal jobban szeretik, ha valaki ízlésesen van felöltözve, mintha túl sokat mutat magából.

... ha egy nő a higiéniát még hírből sem ismeri

Nem arra kell gondolni, hogy állandóan tipp-toppnak szeretnének látni minket. De azért az olyanra, mint az izzadás, a bőr, körmök tisztasága, a szájhigiénia fontos férfiaknak, nőknek egyaránt.

... ha semmi humora nincs a nőnek

A férfiak szeretnek villogni a humorukkal (már amelyiknek van:-)), és csípik, ha egy nő vevő a viccekre, és nem sértődik meg mindig mindenen. Talán néha azt sem bánják, ha mi, nők is egy-egy karcosabb poénnal vágunk vissza.:-)

... ha egy nő állandóan ellenőrizgeti őket és féltékenykedik

Az ilyen viselkedést a férfiak általában betegesnek tartják. Nagyban összefügg ez a fent már említett önbizalomhiánnyal. Az állandó ellenőrizgetéssel csak ellökjük magunktól a másikat. Vagy, ami még rosszabb: olyasvalamibe hajszoljuk bele, ami talán eszébe sem jutna: egy másik nő karjaiba.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...