2014.09.25. 21:05:57 6381 39

Ilyen egy marakodó koalapár!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy svéd turista vette videóra, ahogyan a koalák vitatkoznak, marakodnak, akárcsak egy emberpár. Eddig fogalmam sem volt róla, hogy milyen hangja lehet a koaláknak, de a videón még az is jól hallható. Nagyon édes és vicces a páros, érdemes megnézni őket egy kis esti lazításként.

Koala | Fotó: 123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Koala | Fotó: 123rf.com

Pedig az első mozdulat még olyan, mintha szeretgetni akarná az egyik koala a másikat, de aztán "eldurvul" a helyzet. :) Azt nem lehet tudni, hogy valóban egy szerelmetes koalapárról van-e szó, vagy marakodó hímekről, de nem is ez a lényeg... Lássuk!

Forrás: hvg.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Nagy egymásra találások a filmvásznon! – 4+1 film a romantika jegyében

Hol van már a bohókás április elseje, a kikelet, a mindig vidám húsvéti nyuszi? Elmúltak, elteltek, a tapsifüles pedig elugrált, hogy legyen ideje felkészülni a következő évre. Nekünk pedig maradt a tavasz, a virágillat, a madárcsicsergés, a pillangók a gyomrunkban és persze, a romantikus filmek.

A pszichológushoz járással kapcsolatos mítoszok, gyakori tévhitek

“Pszichológushoz járni badarság. Ez csak egy újabb külföldről beszivárgott hóbort. Talán csak nem vagy őrült? Vannak, akiknek minden ostobaságra jut idejük. Fölösleges pénzkidobás. Hogy mik vannak…” Ilyen és ehhez hasonló vélekedések egész garmadájával találhatjuk szembe magunkat, ha a pszichológushoz járás kérdéséről esik szó. De vajon mi felel meg a valóságnak?

Gyógyító kiskedvencek

Egy társadalmi izoláltságot vizsgáló felmérés szerint a korábbi erős közösségi hálózatok és kötelékek az elmúlt két évtizedben jelentősen meglazultak. A radikális kapcsolati változások miatt világszerte tapasztalható a tömeges elmagányosodás. A jelenséget a New York Times „magányjárványként”, újszerű népegészségügyi fertőző betegségként emlegette, melynek súlyos hatásai között tartható számon például a korai halálozás kockázatának növekedése is. De mi közük van mindehhez a kiskedvenceknek? Az alábbiakban ezt a kérdést igyekszünk körüljárni.