2016.09.09. 13:15:42 9166 199

Így viseld a minit alkattól függetlenül!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha nem éppen úgy sikerült a diétánk, ahogy terveztük, akkor sem bírunk ellenállni a miniszoknya hívó szavának a napos időben, és ebben az alig darabban mutogatjuk formás virgácsainkat. De felesleges is lenne lemondanunk róla! Csupán néhány tanácsot érdemes megfogadunk!

Miniszoknya - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Miniszoknya

Lássuk, hogy lehetünk még dögösebbek „miniben”, alkatunktól függetlenül.

1.Nem mindegy a cipő!

Ha minit viselsz, tartózkodj a bokáig érő lábbeliktől, illetve a gladiátor szandáltól is. Erősebbnek, illetve rövidebbnek is mutatják a lábadat. Válassz valami kecses, sarokkal is bíró cipőt vagy szandit a rövid szoknyád mellé!

2.Hanyagold a „fényt”!

A csillogó, fényes anyagból készült szoknyák talán divatosak, de a szélesebb csípőn nem mutatnak túl jól. Ha nőiesebb idomokkal áldott meg a sors, a mintákat, illetve a keresztbe csíkos típust is kerüld. Inkább a sötétebb színeket részesítsd előnyben!

3.Ne szűkösködj!

A szűk miniszoknyádhoz viselj inkább bővebb felsőt, ami lehet elől vagy hátul is kivágott, esetleg valamilyen módon rafinált.

4.Nem minden mini, ami mini

Vagyis nem mindenkinek ugyanolyan hosszúságú miniszoknya áll jól. Azt kell megvizsgálnod, hogy hol a legvékonyabb a lábad. A legtöbbünknek ez általában a térde fölött 2 tenyérnyivel van. Ha ez Nálad is így van, akkor az a lényeg, hogy itt végződjön a szoknyád. Ha combban vagy erős, akkor válassz közvetlenül a térd fölött végződő szoknyát.

5.Légy „anyagias”!

Vagyis mindenképpen figyelj oda, milyen anyagból készült a szoknyád! A farmer szinte mindig telitalálat. Az „elölgombolós” változat most újra divat. A rugalmas, sztreccses anyagból készült mini sem rossz, bár itt nem árt arra odafigyelni, hogy nagyon passzos, vagyis túl szűk is lehet a szoknya, ami nem feltétlenül előnyös.

6.Éljen az A-vonal!

Ha lehet, válassz A-vonalút miniből is. Elrejti a problémás területet, eltereli a figyelmet a széles csípőről és hangsúlyozza a vékony derekat. Kell ennél több?

Forrás: brigitte.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...