2015.03.17. 08:46:44 7832 203

Így tépi fel James Bond az aszfaltot egy nem létező Astonban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ilyen, amikor egy brit titkos ügynök randalírozik az utcán éjjel, sosem-volt autójával.

James Bond Aston Martinja | Fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com James Bond Aston Martinja | Fotó: youtube.com

Mi lenne, ha az Aston Martin DB10 valósággá válna? Egy biztos, a legújabb James Bond-filmhez, a Spectre-hez készített egyedi autó egyből megmozgatta az autós társadalom fantáziáját. Nem véletlenül, hiszen ez az első Aston, ami nagyító nélkül is megkülönböztethető a brit gyártó modellkínálatának többi tagjától. A 10 legmenőbb James Bond-autó között szép számmal szerepelnek Aston Martinok, sőt, a Daniel Craiges korszak beköszöntével újra sztendernek számít, és talán ez adja a márka egyik legnagyobb vonzerejét, különben nehezen adnák el különböző nevek alatt ugyanazt az autót több mint egy évtizede, holott még a törésteszten sem megy át mindenhol.

A DB10-ről most kikerült videón éppen egy Jaguar C-X75s-sel kergetőzik az utcákon a sosem-volt Aston. Bár a videó jól mutatja, hogy tulajdonképpen mennyire is unalmas sokszor egy-egy akciójelenet leforgatása, és hogy mennyi múlik a vágószobán és a rendezésen, persze állati jó látni mindkét autót. Annál is inkább, mert a DB10-ről is meg lehetett tudni egyet s mást az elmúlt hónapokban: az autó gyakorlatilag egy V8 Vantage, egy 4,7 literes nyolchengeressel, hatsebességes kézi váltóval, és a One-77-hez közelítő méretekkel.

Forrás: vs.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...