2016.04.16. 14:28:37 8986 307

Így „szereld” meg a kapcsolatodat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy jó kapcsolatért meg kell dolgozni. Fontosak az évfordulók, az ilyen vagy olyan ünnepek, kinek-kinek a Valentin-nap. Szépek ezek is, ám sokszor hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy a szürke hétköznapokon is tenni lehetne és kell is a stabil és boldog párkapcsolatért.

Szerelmespár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szerelmespár

Nem kell nagy dolgokra gondolni, egész apróságokkal is feldobható egy kapcsolat.

Figyelj a másikra!

Ha vele vagy, tényleg légy vele, ne a televízió képernyőjét, a laptopodat vagy a telefonodat bámuld.

Bízz benne!

Talán ez az egyik legnehezebb dolog egy kapcsolatban, kiadni magunkat valakinek és 100 %-ig megbízni benne. Ám ez a másik fél részéről sem egyszerű. A kölcsönös bizalom kiépítése és fenntartása nagy feladat, de megéri a befektetést.

Bókolj, ha tudsz!

Márpedig bókolni mindenki tud, persze, csak ha akar. Súgj valami apró kedvességet a párod fülébe, akár ha kettesben, akár ha társaságban vagytok. Értékelni fogja!

Ne ítélkezz!

Ha elmondja a véleményét valamivel kapcsolatban, nem kell rögtön nekiesni a másiknak és azonnal kritizálni. Ráadásul nem is biztos, hogy jogosan. Számolj el ilyenkor háromig, és ne mondj meggondolatlanul olyat, amit később megbánnál.

Okozz neki örömet!

Egy fárasztó, stresszes nap után nincs is jobb, mintha egy finom vacsora, vagy egy pohár bor közösen elkortyolgatva, miközben együtt megbeszélitek a nap eseményeit. De ugyanígy értékelne a párod egy finom masszázst Tőled.

Ne felejtsd el megköszönni!

Még ha természetes is egy-egy tett, mozdulat, gesztus, „szívesség” a párodtól, ne felejtsd el megköszönni.

El a telefonokkal!

Melyik jobb reggel? Gyorsan végiggörgetni a Facebook posztokat, és megtudni, ki mit vacsorázott, reggelizett, esetleg a híreket villámgyorsan végigolvasni, vagy odabújni a kedvesedhez? Na, ugye, hogy Te is az utolsót választanád! Akkor tedd arrébb az okostelefonodat és válaszd a párodat!

Nevessetek együtt!

Ha képes vagy arra, hogy megnevettesd, felvidítsd a másikat, máris tettél valamit értetek, a kapcsolatotokért. Sőt, nem is keveset!

Forrás: brigitte.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...