2015.02.22. 08:00:00 7222 177

Így őrizd meg a tüzet Valentin után is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nálatok is tovatűnt a Valentin-nap varázsa? Esetleg nem úgy sikerült a szerelem ünnepe, ahogy szerettétek volna? Vagy csak szeretnél egy kis romantikát csempészni a (most már nem is annyira) szürke hétköznapokba, illetve hétvégékbe, hogy új és még nagyobb lendülettel indulhasson a következő hét? Különlegessé tenni rutinoktól hemzsegő napjainkat nem mindig egyszerű, de ez a néhány igazán apró trükk talán segít.

Románc, szerelem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Románc, szerelem

Közös reggeli

Méghozzá az ágyban. :) Valljátok be, kapcsolatotok elején Ti is sokszor hódoltatok ennek a „bűnös” hóbortnak. Aztán valahogy fontosabb lett az, hogy ne morzsázzunk az ágyba, mert „Jaj, mi lesz!”, „Keljünk fel, mert sosem ébredünk fel!” És akkor mi történik? Néhanapján az is megengedhető! És ha reggeli nem is, de egy finom kávé vagy tea ágyba vitele kellemes napindító lehet mindkettőtök számára.

Főzzetek valami finomat

Természetesen együtt! És ami a legfontosabb: legalább erre az időszakra próbáljátok elfeledni azt, hogy mindketten mesterszakácsok vagytok. Vagyis az együtt töltött idő legyen a lényeg, és ne az, hogy ki mit tud jobban. A héten volt a palacsinta világnapja, próbáljátok ki valamelyik receptünket!

Lepd meg valami aprósággal!

Már a „közös nap” előtt készítheted a lelketeket a következő időszakra. Lepd meg apróságokkal: egy szívecskés desszert, süti, egy jópofa csoki igazán kedves lehet. De egy jól elhelyezett „Szeretlek” felirat is nagyon aranyos. A csokit akár közösen is elmajszolhatjátok. Ja, és fiúk: egy szál virág Valentin-nap után is jól tud esni a hölgyeknek.

Irány a zöld!

Engedjétek, hogy a tartósan jobb idő, a napsütés mindkettőtöket a szabadba csábítson. A természet kész a megújulásra, ennyi Nektek is belefér, nemde? Irány a közeli park, halastó, arborétum és kapcsoljatok ki együtt.

Ha a kedvetek filmre csábít…

…akkor ne álljatok neki ellent. Ha nincs humorotok kimozdulni, válasszatok közösen egy filmet és mozizzatok otthon. Ha a popcorn unalmas, jöhet az ajándékba kapott csokoládé.

Válassz valami szexit!

Ahogy a nők sem csak ünnepnapokon szeretik a virágot, úgy férfiak sem csak ekkor rajonganak a szexi fehérneműkért. Válassz valami igazán szexiset és különlegeset, amiben ízig-vérig nőnek érzed magad! Nyugi, a kezdeti meglepődést gyorsan követik majd a tettek is;-)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...