2015.12.08. 07:41:03 10472 259

Így hordozzák az apukák csecsemőjüket! - Vicces videó!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nagy népszerűségnek örvend a Youtube-on az a videó, amiben egy apuka bemutatja , hányféleképpen lehet tartani egy kisbabát. Öt lepte meg leginkább, hogy az egész világon már több millióan megnézték.

Apa babafogása - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Apa babafogása

MIÉRT KÉSZÜLT A VIDEÓ?

Jordan Watsonnak nem régóta dédelgetett álma az oktató videó elkészítése. Az történt ugyanis, hogy ő vigyázott kisebbik lányára és unatkozott. Valljuk be, elég jól elütötték az időt együtt. Jordan összesen 17-féleképpen hordozza kislányát. Ezt láthatjuk a két videóban. Abban, ahogy a kisbabát tartja semmi újdonság nincs, ami viccessé teszi, azok az elnevezések. Na és persze a tündéri baba, aki végig jókedvűen tűri apukája játékát. Személyes kedvenceink a következő elnevezések és azok kivitelezéseik.

HOGY TARTHATJUK GYERMEKÜNKET:

  • büdi pelus nekem
  • büdi pelus neked
  • superman, batman
  • hal
  • Jézuska, Jézuska dupló
  • na és persze az Oroszlánkirály jelenet a 2. részben

FONTOS TUDNI, hogy egy gyermek sem sérült meg a videó elkészítésekor, ahogy erre Jordan is felhívja a figyelmet.

Utóirat: Igen, néha mi anyukák is hagyhatjuk a gyerekeinket, hogy az apukájukkal együtt valami nagyon mulatságosat találjanak ki.

Írta: DV

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Készítsünk otthon szappant

Ha a szappankészítésre hobbiként tekintünk, akkor többszörösen megtérülő örömben lehet részünk. Hiszen amellett, hogy a színek, illatok, állagok és formák tekintetében valóban csak a képzeletünk szabhat határt, és valahányszor egy-egy újabb változat elkészítésére szánjuk az időnket: éberen, frissen tartjuk a kreativitásunkat. Ráadásul otthon használt termékként megörvendeztethetjük a szeretteinket, pontosan tudván, hogy milyen összetevők lapulnak a szappanainkban. Ha pedig ünnep közeleg, úgy kedveskedhetünk családtagjainkat, barátainkat néhány személyre szabott példánnyal.

Mi lapul a jókislány-szindróma hátterében?

A túl sok jóból is megárthat a sok. A mindig, mindenkinek, minden körülmények között való megfelelési kényszer idővel kifejti a mentális egészségre gyakorolt negatív hatásait. Bár tökéletesen ártalmatlannak tűnik, ha valakit olyan jelzőkkel illetnek, mint: csendes, jól nevelt, engedelmes, mindig mások kedvét és örömét kereső, mégis sok nő önbecsülésén és önbizalmán ejthet súlyos sebeket.

Konkrét célok nélkül nincs siker

Az élet célok nélkül olyan, mint a… és itt most mindenki behelyettesítheti a számára legszimpatikusabb hasonlatvariánsokat erre a kihagyott helyre. Azt már az önsegítő könyvek lapozásából és elszánt jegyzeteléséből, videókból, közösségi oldalakról és tréningekről tudjuk, hogy a sikeres élet elengedhetetlen elemei a célok. Mégpedig a konkrét célok. De miért is fontos kristálytisztán látni azokat?