2016.12.08. 16:56:29 10607 257

Idén decemberben is menjetek moziba!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Rendszerint az év utolsó hónapjában mutatják be az igazi blockbustereket, azokat a filmeket, amelyekre rengeteg látogatót várnak. Decemberre idén is jut egy Star Wars, az Underworld sorozat állítólag utolsó része, és még sok híres film. Lesz azonban pár igazi gyöngyszem is, ezekről írunk néhány sort.

mozipremierek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com mozipremierek

Vaiana (Moana)

Ugyan a Star Wars jogait is a Disney vette meg, és a tavaly bemutatott részben sikerült megtartani az előzőek szellemiségét, szerintünk a Disney igazi erőssége a szórakoztató családi animációs filmek. A Vaiana egy teljesen új "hercegnő" kalandjait mutatja be. Erősen kell az idézőjel, a főhősnő ugyanis egy tinédzser, aki kicsiny óceáni szigetről útnak indul, hogy megmentse törzsét. Természetesen lesz segítője, történetesen egy egész testén maoi harci tetoválásokat viselő félisten. Valamint egy rendhagyó kisállat (kutya, macska unalmas, Aranyhaj is egy kaméleonnal lógott), egy kevésbé interaktív csirke. Pontosabban kakas. Az ajánló lehet, hogy nem sikerült jól, de a film annál inkább. Nagyon szép képek, vicces előzetes, ami messze nem lövi el az összes poént. Az egész családnak élvezetes lesz, és már december 1-én bemutatják!

Hivatali Karácsony

Jujujujj. Aki emlékszik a Hivatali Patkányok sorozatra, az máris tudja, ilyen címmel azért elég magas a léc, amit meg kell ugrani. Nos, a film témája nem újdonság, számtalan cikk van az interneten arról, mire vigyázzunk egy céges bulin, mennyire ne rúgjunk be, ne nyomuljunk a kollégákra és hasonlók. Ez a film ezen cikkek állatorvosi lova. Nagyon jó színészekkel (Jennifer Aniston és Jason Bateman a Förtelmes Főnökökben is zseniális voltak), és sokaknak ismerős szituációkkal.

Bemutató: 2016. december 8.

A Démon Arca

Régebben nem értettem, miért mutatnak be horrorfilmeket a szeretet ünnepekor. Azt hiszem azért, mert sokan 1,5 óra erejéig ki akarnak törni az ajándékvásárlás-rokonlátogatás-Reszkessetek Betörők háromszögből. A Démon Arca nekik szól. Maga a sztori nem annyira új, egy gonosz szellem megszáll egy kisfiút. Azonban a korábban bevált recept szerinti ördögűzés nem működik, így kerül a képbe az Aaron Eckhart által alakított démonvadász.

Bemutató: szintén 2016. december 8.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...