2015.11.27. 10:30:35 11124 190

Horror történetek a fekete péntekről – 7 megtörtént eset!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az itthon csak az utóbbi években elterjedt fekete péntek tőlünk nyugatra már több évtizedes múltra tekint vissza. Ezen a napon rendkívüli kedvezményekkel kínálják az üzletek a portékájukat, éppen ezért hatalmas a tömeg. Valakinek a nagy vásárlásból inkább horror sztori kerekedett, íme a legszörnyűbb történetek.

Fekete Péntek a Walmart-ban | Fotó: 123rf.com,  Francis Dean - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fekete Péntek a Walmart-ban | Fotó: 123rf.com, Francis Dean

Természetesen ezek az esetek nem itthon történtek, de pár hete a Vörösmarty téri H&M-nél kialakult tülekedés egy limitált kollekció darabjaiért már egészen közel járt ehhez a feelinghez:

7 rémtörténet a Black Friday-ról Amerikában

  1. Valaki megütött egy biztonsági őrt, mert azt gondolta, hogy pofátlanul a sor elejére akar állni, pedig csak a műszakát kezdte volna.
  2. Egy hölgyet véletlenül megütöttek az áruházba zsúfolódás közben, aki úgy esett, hogy a kezében lévő toll a nyakába fúródott. Szerencsére nem az ütőere közelébe. Az emberek azonban nem segítettek neki, egy eladó sietett oda és állt fölé, nehogy összetapossák. A mentősöknek szó szerint keresztül kellett furakodniuk a soron, mert senki nem mozdult.
  3. Egy eladót leütöttek miközben fel akart venni egy leárazott DVD-t, ami leesett, mert a vásárlónak kellett a film, és nem látta, hogy egy eladóval van dolga.
  4. Egy férfi keresztül akart tekerni egy biciklivel a tömegen, természetesen egy új bicikliről van szó, és nem akart érte még kedvezményes árat sem fizetni.
  5. Volt, ahol a vásárlók letépték az üzlet ajtaját.
  6. Egy hölgy ki akart tépni egy másik nő kezéből egy cipőt, majd amikor az nem engedte neki, sikongatva hívta a biztonságiakat.
  7. Egy vásárló leütött egy másikat egy cserépedénnyel, mindkettőjüket kivitték a biztonságiak az áruházból.

Szóval ilyen és ehhez hasonló rémtörténeteket lehet hallani a fekete péntekről, reméljük, hogy ekkora tumultusra nálunk nem kell számítani, de biztonságosabbnak ígérkezik, ha otthon maradunk vagy online rendeljük meg a kiszemelt akciós terméket. Igaz, tavaly például több webáruház rendszere is összeomlott a rendkívüli érdeklődés miatt... :) Azért sok szerencsét minden bátor, akcióvadász vásárlónak!

A fekete péntek eredetéről itt írtunk tavaly.

Friss infó

2015-ben már Magyarországot sem kerülte el az őrület. Kaposvárott egymást taposták az emberek az olcsó TV-ért.

Forrás: distractify.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...