2015.11.02. 15:00:00 9128 232

Hol pihen szívesen az ország? - A legjobb hotelek 2015-ben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az utazok.hu 2015-ben is elkészítette a kérdőívet, amelyből kiderül, hogy mely hoteleket szeretik leginkább a magyarok. Érdekelne, hogy melyek azok a szállodák, amelyek a legkedveltebbek a családosok, a párok vagy a nyugdíjasok körében? Vagy a Top 3 legjobb ár-értékkel aránnyal rendelkező szálláshely? Íme!

Wellness - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Wellness

Csaknem 50.000 szavazatot kaptak a szervezők, így a lista egészen reprezentatívnak tűnik.

Először is íme az abszolút nyertes!

2015-ben a bikali Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok**** lett az év szállása. Hétköznap 9.600 Ft/éj/fő, hétvégén 12.900 Ft/éj/fő áron már elérhető félpanziós ellátással. Aztán természetesen a határ a csillagos ég, hiszen elnöki és más luxus lakosztályok is elérhetőek a kastélyszállóban.

A második helyet a sümegi Hotel Kapitány Wellness**** foglalja el. Itt 10.900 Ft a legolcsóbb ár, 2-3 éjszaka lefoglalása esetén, már ezen az áron pihenhetünk félpanziós ellátással.

A harmadik helyezett hotel meglátogatásáért Mátraházára kell utaznunk, itt található ugyanis A Residence Ózon superiror Conference & Wellness Hotel****, ahol egy kicsit borsosabbak az árak. 16.900 Ft/fő/éj az akciós ár félpanziós ellátással...

Hova menj a családdal?

A családbarát szálláshelyek között a Hotel Kapitány Wellness****-nek évek óta nem akad párja, 2015-ben is első helyen végzett a szavazatok alapján a sümegi szálloda.

Második helyezett lett a Hotel Karos Spa Superior****, itt jelenleg 10.500 Ft/fő/éj a legolcsóbb ár, ha 5 éjszakára érkezünk félpanziós ellátással.

A harmadik helyezett a Velence Resort&Spa**** lett. 14.900 Ft/fő/éjtől már elérhetőek a szobák félpanziós ellátással.

Hova menj a pároddal?

Romantikus hétvégére vágysz és a legjobb hotelben szeretnéd eltölteni? A Mesés Shiraz Wellness&Tréning Hotel**** végzett a romantikus szálláshelyek listájának az élén. Egerszalók keleti stílusú szállodájában 17.000 Ft/fő/éjtől romantikázhatnak a párok – de ez sajnos a hét közben érvényes ár. A hétvégéért 22.500 Ft-ot is elkérhetnek ebben a hotelben, félpanziós ellátással.

A sümegi Hotel Kapitány Wellness**** ezen is listán is elcsípte az előkelő második helyet, míg a bikali Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok**** a harmadik helyre szorult.

Ezt kedvelik a nyugdíjasok!

A nyugdíjasok listáján az első helyen a Hotel Eger&Park**** áll. A szálloda Senior csomagját 55 év felettiek használhatják ki. Nekik mindössze 9.700 Ft/fő egy éjszakára a szállás ebben a négycsillagos egri hotelben. A többieknek a legkedvezőbb ár a hétköznapokra érvényes 13.000 Ft/fő/éj félpanziós ellátással.

Az idősek Hajdúszoboszlóra is szeretnek járni, hiszen a második helyezett a szoboszlói Aurum**** lett. Itt 12.000 Ft-tól indulnak az árak félpanziós ellátással.

A gyulai Hungest Hotel Erkel**** a harmadik legkedveltebb célpontja az időseknek. Az elérhető legalacsonyabb ár: 10.600 Ft/fő/éj félpanziós ellátással.

Ők képviselik a legjobb ár-érték arányt

Ár-érték arányban a háromcsillagos hotelek viszik a prímet. Az első helyen a tengelici Hotel Orchidea*** végzett. Itt két főnek két éjszakára 34.000 Ft-ba kerülne egy hétvégi kiruccanás, azaz 8.500 Ft/fő/éj, az összehasonlítás kedvéért. Az ellátás félpanziós.

A zalakarosi Art Hotel*** az ár-érték versenyben a második helyen végzett. Náluk minimum 8.475 Ft-ot kérnek el egy éjszakáért egy fő részére, félpanziós ellátással.

A harmadik helyezett hotel Egerben található. A Hotel Szent István***-ban 9.100 Ft-tól pihenhetünk éjszakánként. Ezért félpanziós ellátást kapunk.

Forrás: utazok.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?

Ne keverd össze! – 3+1 érzés, ami már/még nem szerelem, vagy soha nem is volt az

Te is beleestél már abba a hibába, hogy annyira szerettél volna már szerelmes lenni, hogy már-már bemesélted magadnak ezt az érzést, és teljesen úgy tűnt, hogy tényleg szerelmes vagy? Aztán persze egy helyzet, egy reakció, egy döntés miatt jött a felismerés: ez nem is szerelem!