2014.11.07. 18:00:00 5988 22

Hogyan rúdtáncol a profi, a színész, a modell és a férfi?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Rúdtánc. Elsőre mindenkinek egy sejtelmes fényekkel megvilágított, férfiaktól hemzsegő bár ugrik be, ahol egy nő vonaglik a ruháitól szépen sorban megválva. Pedig a vetkőzés és az erotikus mozgás nélkül a rúdtánc ugyanolyan sport, mint például a talajtorna, vagy egy olyan táncművészeti ág, mint a rumba vagy a csacsacsa. Tény azonban, hogy mindegyiknél sokkal szexibb és egyszerűen döbbenet nézni.

Rúdtáncos | Fotó: 123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rúdtáncos | Fotó: 123rf.com

Nekünk, hétköznapi halandóknak megfoghatatlan jelenség, ahogy a gravitációval dacolva, 2 méterrel a föld felett tekereg egy bomba női vagy egy kidolgozott férfi test. Igen férfi. Ugyanis ma már nemcsak nők, hanem férfiak is rúdtáncolhatnak. Annyira nem meglepő ez egyébként, hiszen ehhez a sporthoz nem kevés erőkifejtés szükséges, hiszen bonyolult akrobatikai elemeket kell végre hajtani. Egy rúdon. A magasban.

A sport egyébként valószínűleg a cirkuszokból vándorolt át a sztriptízbárokba, ma pedig úgy tűnik, hogy egyre többen választják edzésformaként. Profi szinten két ágazatot különböztetnek meg, a Pole Dance-t, ami táncos elemeket tartalmaz, s a Pole Fitness-t, ami inkább akrobatikus mozgásra épít. Mindegyik bámulatos!

Most pedig jöjjenek a videók!

A profi rúdtáncos

A színész

A modell

A férfi

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...