2016.10.16. 12:43:15 12286 321

Hibák a ruha alatt – Talán Te is elköveted őket?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mondhatni, szerelem volt első látásra. Ott álltatok egymással szemben a fehérneműboltban, kezdetben csak néhány félszeg lépést tettél felé, majd pár másodperc múlva már ott volt tőled néhány centire, és Te tudtad, ő az igazi. Irány a próbafülke, hogy megtudd, hogy áll rajtad az a gyönyörű fehérnemű szett, amibe épp az imént szerettél bele.

Fehérnemű bakik - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fehérnemű bakik

Hm, tökéletes! Vagyis majdnem az, de a melltartó nem egészen úgy áll/tart, ahogy kell. De olyan gyönyörű az a csipke! És a bugyija sem az igazi, mert emitt-amott bevág, de elviselhető. De annyira jó a színe! És egy ilyenről álmodtál már rég. Úgyhogy több mint valószínű, hogy megveszed. Persze, hordani majd nem tudod, mert ami a próbafülkében még elfogadható hibának tűnt, az néhány órás viselés után szörnyű kínokat okoz.

Te is elkövettél már hasonló hibát?

És ezeket:

Törekedj a változatosságra!

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy csakis egyféle melltartót vásárolnak. Van, aki csak a merevítővel ellátottat szereti, van, aki csak a sportosabb fazont, míg más nem bírja, ha nincs több centiméter vastag szivacs a melltartójában. Ennek az „egyféleségnek” rém egyszerű oka van: az ember azt a típust találja a legkényelmesebbnek. Ám jó, ha többféle melltartófajtát tartunk otthon, és néhanapján viseljük is őket. Mert mi van akkor, ha egy fontos eseményen egy pánt nélküli ruhában kell feszítenünk, amihez pánt nélküli melltartó dukál? Ha nem vagyunk hozzáedződve például ehhez a típushoz, egész este feszenghetünk miatta.

A méret még mindig lényeg

Minden nő meg van győződve arról, hogy a megfelelő méretű melltartót hordja. Felmérések szerint viszont közel harmaduk viseli a számára legkevésbé sem passzoló méretet. Nem árt, ha a melltartó vásárlást időnként egy szaküzletben ejted meg, ahol szakképzett eladók segítik megtalálni számodra a megfelelő fazont, méretet. És azt se feledd, hogy a mell nagysága, formája változhat, úgyhogy ennek megfelelően néha nem árt beújítani egy-egy jobb minőségi darabot.

A kevesebb néha tényleg kevesebb

Az ember lánya hajlamos a bevásárlóközpontokban, márkásabb üzletekben kínált olcsó, ám minőségileg nem épp a legmegfelelőbb fehérneműt megvenni. Mert végülis a 3 darabot kapunk 2 áráért, akkor az megéri, nem? Rövidtávon talán igen, de hosszútávon nem valószínű… Ezek – anyaguk, varrásuk miatt is – nem kifejezetten arra lettek tervezve, hogy hosszú évekig hordjuk őket. szakértők szerint maximum 1 év, és lejár a szavatossági idejük. Úgyhogy inkább legyen kevesebb, kicsit drágábban vásárolt, de jó minőségű fehérneműd, mint olcsó, de jóval „silányabb”.

Forrás: brigitte.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában