2016.05.21. 16:08:12 10148 195

Hatalmas baleset az F3 futamon – még nézni is rettenetes!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy órával ezelőtt spielbergi F3-as futamon szörnyű tragédia történt. Ryan Tveter elveszítette az uralmát az autó felett, de még vissza tudott térni a pályára, ám hatalmas port vert fel a mutatványával… Ami ezután történt, azt nézni is szörnyű.

F3 baleset | Forrás: Eesti Sport via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com F3 baleset | Forrás: Eesti Sport via youtube.com

A portól nem látszott az autó, így az utána érkező Pedro Piquetnek és Peter Linek esélye sem volt felismerni a veszélyt.

Egyelőre úgy tudni, hogy mindhárom pilótát kórházba szállították, és életben vannak.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Baleset? Internetes csalás? Fizetési meghagyás? - Mire elég egy jókor jött jogi tanács?

Az életben szinte naponta történnek velünk olyan események, amikor sokat segíthet, ha tisztában vagyunk jogainkkal. Dolgozunk, utazunk, nyaralunk, vásárolunk, étterembe, színházba járunk. Amikor minden rendben van fel sem merül bennünk, hogy sokszor bizony csak a szerencsén múlik, hogy nem kerülünk nehéz helyzetbe. De a szerencse forgandó, a baj nem válogat. Ha pedig megtalál, akkor jól jöhet, ha van valaki, akire számíthatunk. - A Jog365 szakértőjének írása.

Ha holnaptól letennénk… – Életünk autók nélkül

A 21. században a saját gépjármű birtoklása kitüntetett helyet foglalt el az emberek életében. Az autó azon kevés modernkori találmány közé sorolható, amely gyökeresen átformálta, átrendezte az életünket. Erőteljes befolyást gyakorol(t) mind az egyének életvitelére, mind pedig a gazdaságra. A kezdetben csak néhány kiváltságos számára megengedhető automobilok idővel futószalagon gyártott, megfizethetővé vált termékekként vittek korábban elképzelhetetlen kényelmet sokak életébe. Mennyire nőttek hozzánk ezek a „fém retikülök”?

Az izmok másnapossága, az izomláz – Tehetünk ellene?

Azoknak, akik rendszeresen sportolnak (de azoknak is, akik rendszertelenül), ismerős lehet az izomláz cseppet sem kellemes érzése. Amikor még a mozdulat gondolata is, fáj, és bármerre moccanunk, emeljük a kezünket, lábunkat, forgatjuk a törzsünket, fejünket, felszisszenve jelezzük a külvilág felé: nekünk bizony izomlázunk van.