2019.12.08. 17:06:18 2509 28

Hangolódj a karácsonyra, könyvekkel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nincs is jobb kikapcsolódás, mint egy jó könyv, esetleg valami finom forró ital mellett. Az igazán jó könyvek egy teljesen más világba varázsolnak minket. Teszik ezt úgy, hogy észre sem vesszük, mennyire belemerültünk egy másik, alternatív valóságba. Mi lenne hát jobb eszköze az ünnepre hangolódásnak, mint néhány igazán karácsonyi könyv…?

Olvasás a kandalló előtt - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Olvasás a kandalló előtt

Egy jó könyv annyira magával ragadó tud lenni, hogy még napokig velünk marad az érzés abból a másik, leírt világból. Ráadásul mindig megújul az élmény, mikor folytatjuk az olvasást. Karácsony előtt legfőbb ideje elő venni az ünnepi témájú és hangulatú könyveket. Vigyázat, igazi karácsonyi remekművek következnek – minden kategóriában!

Karácsonyi sztori giccs, pucc és romantika nélkül? Ez kell neked!

Agatha Christie: Hercule Poirot karácsonya

A háttér, a környezet karácsonyi, ám az izgalmakon ez mit sem tompít. Hercule Poirot minden zsenialitásával az újabb megoldandó ügyön dolgozik. A szálak pedig ebben az esetben a családi ünnep köré fonódnak. Szeretet vagy számító ármánykodás? A bajszos belga megfejti!

Újra gyermekként szeretnéd átélni az ünnep előtti várakozást? Szegd meg a levéltitkot!

J. R. R. Tolkien: Karácsonyi levelek

Karácsony apó leveleiben felfedi az otthonát, az ünnep körüli bonyodalmakat, a legjobb segítségét, a legkedvesebb barátját. Szívmelengető mesék, nem csak gyermekeknek! A csodára vágyó felnőtt szívek talán még jobban felmelegszenek J. R. R. Tolkien soraitól, mint az aprónépé. A könyvet a szerző illusztrációi teszik még igazibbá. Éld át a karácsonyt minden nap, legyél az északi-sarkon a saját párnáid között és merülj el a tiszta, szép mesékben!

Régi magyar szokások hangulata, valódi mély érzések, melyektől meghatódottság csillog majd a szemeidben... Ha erre vágysz, a kövező könyvet mindenképp olvasd el!

Fekete István: Karácsony éjjel

Érzelemmel telt időszak volt az advent Fekete István életében. Az adventi gyertyagyújtás meghitt pillanatai, a betlehemezés élménye, a fenyődíszítés romantikája, a közösségi ünnepi élmény, az igaz szeretet, a valódi család mind-mind fellelhetők soraiban. Hogy a szeretettől ünnep az ünnep, az ajándék pedig annak a szívében is lángot gyújt, aki adja. A december pedig a visszaemlékezésé, a lezárásé is, a könyv puha nosztalgiát ajándékoz nekünk ehhez a téli, elcsendesülő időszakhoz.

Karácsony előtt inkább lazítanál? Egy könnyed romantikus limonádé regény, szerelemmel, családdal, jóindulattal és természetesen „happy enddel” lesz a megfelelő recept. Itt válthatod ki:

Sarah Morgan: Talán majd karácsonykor

Az apuka, aki nem emelte korábban a magasba az apaság fogalmát, elhatározza, hogy mindent jóvátesz egy tél alatt – megszervezi a világ leggyönyörűbb karácsonyát a lányának. És mint mi mindannyian, a könyv szereplő is szeretetre, szerelemre vágynak, családra és boldog ünnepre.

Márpedig, ha valamit eléggé akarunk és mindent meg is teszünk érte, akkor -azt mondják-, semmi sem lehetetlen.

A hátad közepére nem kívánod az ünnepet? Olvasd el ezt, hátha a Te életed is tartogat egy-két meglepő fordulatot!

Sarah Morgan: Hóvarázs

A főhős szíve szerint egész decemberre kimenekülne a világból. Alig várja már, hogy véget érjen a karácsony. Hogy megszabaduljon a számára nyomasztó ünnepi hangulattól, elvállal egy üzleti projektet, melynek keretében nagyjából a világvégére utazik. Számításai azonban visszafelé sülnek el…

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...