2015.04.17. 14:00:00 9544 210

Halálos iramban 7: autós trükkök a kulisszák mögött
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bár a digitális technika az úr, 250 autót azért mégis összetörtek valahogy a Halálos iramban hetedik részének forgatása során. Méghozzá pontosan úgy, ahogy ebben a videóban látható.

Halálos iramban stáb | Fotó: wikipedia.org - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Halálos iramban stáb | Fotó: wikipedia.org

Persze, tényleg nem repült át az autó a két felhőkarcoló között, mint a filmen, ellenben például tényleg kiugrattak vele egy üvegfalon, mint azt egy korábbi videóban láthattuk. A Halálos iramban 7 áprilisi bevételi rekordot döntött, és nagyon úgy néz ki, hogy világszerte könnyedén meglesz az egymilliárd dolláros összbevétel is. És leginkább a filmek sava-borsát alkotó autós akciójelenetek vonzzák be a tömegeket.

Az ezen akciójelenetek forgatásáról készített háromperces montázsvideó jól bemutatja, hogy a digitális technológia ellenére rengeteg mindent végre kell hajtani a valóságban is.

Forrás: vs.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában