2015.06.01. 18:30:48 10877 191

Hajvágás, ami megváltoztatja az életed!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hiszel abban, hogy egy hajvágás megváltoztathatja az életed? Ezek a nők és a hajukkal foglalkozó mesterfodrász ebben hisz. Hiszen a haj a nőiesség szimbóluma is, egy szép frizura tényleg jobb kedvre deríti az embert, a hétköznapokban azonban inkább csak nyűg. Változtathat ezen egy jó hajvágás?

hajvágás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com hajvágás

„Amióta az eszemet tudom, utálom a hajamat. Túl lapos, túl egyenes, túl vékonyszálú és még egy fodrász sem tudott vele mit kezdeni. Mindig irigyeltem azokat, akiknek lágy hullámok vagy éppen zabolátlan, göndör fürtök jelentik a haj megtestesülését. Hogy kevésbé legyen unalmas, sokáig festettem. Gyakorlatilag mindig más színűre. Volt vörös, szőke és a barna különböző árnyalatai. Csak fekete és színes nem volt. Aztán egy ideje ragaszkodom a barnához, valahogy ezzel a színnel érzem magam kerek egésznek. A hossz és a fazon már kevésbé egyértelmű. Régen nagyobb volt a kísérletező kedvem, és szívesen kipróbáltam extrém hajvágásokat is. (Bár volt, aminek az lett a vége, hogy otthon ollóval kiigazítottam a frizurám. :)) Ma a hosszú hajat részesítem előnyben, leginkább azért, mert ha éppen sehogy nem áll, összelehet kötni. Nem szeretem túlkomplikálni a dolgokat és időm sincs rá, hogy beszárítsam, vagy kontyokat alkossak...”

Minden hajvágás mögött egy történet húzódik. A fenti történet az én történetem lenne, és igen, nagyon szívesen venném, ha egy mesterfodrász ellátna a tippjeivel és megreformálná a végletekig leegyszerűsített és unalmas „hajsivatagomat”. Igazi zöld oázis lenne az életemben, ha csak megráznám reggel a hajam és olyan lenne, amilyennek szeretem.

Ez a hét ember (6 nő és egy férfi) hasonló problémákkal küzdött, mint én (és valószínűleg még rengeteg sorsártsunk), de szerencséjükre jött egy mesterfodrász, aki nemcsak a fejük formáját és a hajukat nézte, hanem meghallgatta a történeteiket is. Megtudta mivel foglalkoznak nap mint nap, milyen életstílushoz kellene illeszkednie a hajuknak, miért fontos nekik a hajuk, és megismerte a személyiségüket is. Így valóban olyan hajat vághatott nekik, ami a stílusokhoz és az életmódjukhoz is igazodhatott. Mert egy hajvágás igenis lehet olyan erős hatással Rád és a környezetedre, hogy valóban megváltozzon tőle az életed.

Nézd meg a 7 csodás átalakulást!

A tanácsunk? Keress egy mesterfodrászt, akiben megbízol, és hagyd kibontakozni! De csak azután, hogy egy kicsit megismertétek egymást.

Forrás: buzzfeed.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...