2016.06.14. 17:15:02 11995 299

Ha nyár, akkor PROAKTIV nyári nyereményjáték! Itt az új esély!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha még nem csatlakoztál a PROAKTIVdirekt új, nyári nyereményjátékához, akkor épp még pótolhatod! Nem szeretnénk, hogy éppen Te maradj le újdonságainkról és a sorsolásról a nyár végén! :) Ráadásul minél több napot töltesz velünk, annál többet nyerhetsz: akár 10 millió forintot is, sőt, most ajándékok is várnak! Hajrá!

Boldog, nyertes pár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog, nyertes pár

A PROAKTIVdirekt klub tagjai már bizonyára tudják, hogy szezonális játékainkhoz a regisztrációt követően lehet csatlakozni. Ha Te már regisztráltál valamikor, akkor egyszerűen csak be kell lépned a profilodba, és az adatvédelmi szabályzat újbóli elfogadásával lehet az aktuális játékunkhoz csatlakozni. .Ilyen egyszerű! (Ha még nem regisztráltál, és új vagy nálunk, akkor itt megteheted!)

A PROAKTIVdirekt regisztrációd többet ér, mint gondolnád:

1. Részt vehetsz partnerakcióinkban és ezzel 1.000.000 Ft nyereménynövelést nyerhetsz!

Idén nyáron ezeket a partnerakciókat ajánljuk Neked (- a nyereményjáték oldalra kattintva még több akciót elérhetsz!):

Idekattintva 100.000 Ft értékű Ikea, Tesco vagy Extreme Digital utalványt nyerhetsz>>

Itt egy ajándék 5000 Ft-os wellness utalvány vár egy gyors regisztráció után>>

Nyerj 3 millió forintot a szallas.hu játékával>>

Idekattintva iPhone 6S-t nyerhetsz>>

2. Ingyenes balesetbiztosítást kaphatsz!

Ha kéred, egy ingyenes balesetbiztosítást kapsz partnerünktől.

3. Szórakoztató cikkeket olvashatsz, és még pénzt is gyűjthetsz velük!

A cikkek elolvasásáért 500 Ft-ot jóváírunk nyereményszámládon, naponta maximum 2000 Ft-ig. A cikkek megosztásával további 10.000 Ft-ot gyűthetsz!

4. A barátaidat is meghívhatod!

A meghívó linkeddel (ezt a nyereményjáték profil oldaladon találod) regisztrált barátaid után 10.000 Ft-tal növeljük a megnyerhető összeget, amit a virtuális számládon gyűjtesz. Ráadásul, ha az egyik meghívottadat sorsolnánk ki végső győztesként, az azt jelenti, hogy Te is nyersz, így egyszerűen növelheted az esélyeidet egy-egy új baráttal!

5. Folyamatos nyerési lehetőséget biztosítunk!

Ha esetleg az aktuális játékunkban nem nyernél, ne csüggedj, mert a játék folytatódni fog, és az addig gyűjtögetett összeg sem veszik el! Sőt mi több, még tovább gyarapíthatod, és a következő játékban akár 10.000.000 Ft-ot is nyerhetsz! Ehhez az kell, hogy aktívan részt vegyél partnerakcióinkban, és naponta olvasgasd magazinunkat, egyszóval légy TE is igazi klubtag! :)

Mikor lesz a nyereményjáték sorsolása?

A következő sorsolás szeptember 15-én lesz. Addig is előttünk a nyár, és idén is csupa hasznos tanáccsal, érdekes olvasmányokkal és izgalmas játékokkal várunk!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...