2017.01.07. 11:55:25 11562 270

Ha elviselhetetlen a hideg – vicces nyári emlékek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A minap a cápákról néztem egy dokumentumfilmet, és ahogy ott úszkáltak az óceánban, nyomasztó nosztalgiával gondoltam a nyári napokra, az önfeled fürdőzésekre, a tenger illatára, a fagyira és – tudjátok – a többi forró emlékre. No de, miért is szomorkodnánk, amikor vicces nyári videókkal a dermesztően hideg és szeles téli napokat is fel lehetne dobni? Nevess egyet te is!

Tenger - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tenger

Ma, ha teheted, inkább ne mozdulj ki, élvezd az otthonod melegét, és az élet apró örömeit: egyél jókat, igyál meleget, burkolózz be egy puha takaróba, és nevess sokat! Ezzel a vicces filmmel, remélem, téged is sikerül alaposan megnevettetni, és jól telik majd a hétvégéd! :)

A következő videó első 40 másodperce után már a könnyeim folytak a kacagástól, igaz, már nagyon ki voltam éhezve egy kiadó röhögésre, szóval nem voltak hatalmas elvárásaim…

Amikor balul sül el a vízben (vagy éppen homokban) landolás :D

Ha viszont inkább relaxálnál a tenger morajlására, vagy úgy aludnál el, hogy közben a meleg nyári napokra emlékszel, akkor ezt a videót ajánljuk:

Az óceán hangja a nappalidban

Kellemes kikapcsolódást! :)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában