2014.11.06. 18:00:00 6361 33

Ha csak egy valamit nézel ma, ez legyen az!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tóth Balázs díjnyertes rövidfilmje Pogány Judit és Kovács Zsolt főszereplésével könnyeket fog csalni a szemedbe. A filmben magunkra ismerhetünk, átélhetjük a hétköznapi kis összezördüléseket és az elmúlás fájdalmát is. Semmi manír vagy giccs, csak a valóság egy lenyomata. Kedves, életszagú, kicsit borús és szomorú, de nagyon szép alkotás.

Újratervezés | Fotó: vimeo.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Újratervezés | Fotó: vimeo.hu

Tóth Balázs 2003-ban végzett a Budapesti Film Akadémián, eddigi pályafutása során rövidfilmeket, animációkat és dokumentum filmeket is készített , valamint több nemzetközi egész estés filmnél volt rendezői asszisztens.

Az Újratervezés c. rövid film csak november 9-ig érhető el az interneten, utána eltávolítják.

Eddig sikeresen részt vett többek között a Montreáli Filmfesztiválon, a Friss Hús fesztiválon, az Asiana Nemzetközi Rövidfilm Fesztiválon (AISFF) Szöulban és egy indianapolisi fesztiválon is, s mindegyikről haza is hozhatott egy-egy díjat.

Nézd végig a filmet, és értelmet nyer!

Ha szavaznál a filmre, ami a berlini Interfilm autós témakörében verseng, kattints ide!

Oszd meg ismerőseiddel is!

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...