2016.10.02. 17:07:38 9825 251

Ha belép egy „harmadik” – Házasélet a gyermek megszületése után
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van, aki egy nyugodt „Végre!”, van, aki egy örömteli „Hoppá!” felkiáltás közepette veszi tudomásul, hogy azon a bizonyos terhességi teszten két csík jelzi: röpke 9 hónap, és eggyel többen lesznek. A bátrabbak – pezsgős koccintás híján- egy óvatos, ám boldog hancúrozással ünnepelhetik meg az örömhírt.

Házas élet gyerek után - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Házas élet gyerek után

Aztán ahogy az öröm, az izgalom és a pocak egyre nő, vele fordítottan arányosan csökken a huncut órák száma. Mert az ember a végén már annak örül, ha egy egyik oldaláról a másikra bír fordulni, nemhogy még mást is csináljon az ágyban. Persze, ettől függetlenül a szükségletek megvannak, ám azok kielégítéséről a majdani „első” szeretkezésekről szőtt fantáziák gondoskodnak. Aztán megszületik a pici, túl leszünk az első „hárman vagyunk” érzés/felismerés okozta aggodalommal vegyes boldog sokkon, eltelik a kritikus 6 hét, és mi jobban készülünk a kedvesünkkel (hosszú idő után) töltött első szerelmes éjszakára, mint anno, a valódi „elsőre”.

De ez már nem ugyanaz…:-)

Mert valaki már ott szuszog a másik szobában vagy mellettünk a kiságyban, és fél szemünk, fél fülünk, fél szívünk és fél agyunk ott van vele. Vannak olyan apró szexproblémák, amikkel csak akkor kell megbirkóznunk, amikor már szülőként éljük a mindennapjainkat. Vicces és kevésbé vicces szituk következnek.:-)

Még ha törlődnek is az emlékek…

A baba általában ilyenkor nem sok mindent érzékel a külvilágból, de felnőtt fejjel ezt elég nehéz elképzelni, így szinte lélegzetvisszafojtva igyekszünk örömet okozni egymásnak. Szóval, viszlát, felszabadult, nyugodt hancúr!

Ha egyáltalán marad energia…

Meglehet, lesznek olyan időszakok, amikor a néhány óra alvást jobban értékeljük majd, mint az együtt töltött huncut perceket, órákat. A szex annyiban kimerül, hogy megsimogatjuk a másik vállát és néha-néha egy-egy puszit nyomunk a homlokára. De nyugalom, ez az álomkóros szakasz is véget ér egyszer. (Amikor is összehozzuk a következő gyereket és kezdődik minden elölről.:-))

Ha egyáltalán marad időd

Végre, elaludt, na uccu neki! Még csak el sem csattant egy csók sem, a gyerkőc már fel is ébredt. Na, mindegy, majd holnap!

Szokatlan körítés

Míg máskor megadtátok a módját, pezsgő, rózsaszirmok meg minden, most Barbie babák, csörgők, az ágyban (földön:-)) felejtett lego darabok, építőkockák között kell egymásnak esnetek.:-)

Ha túl sok az „érintés”

A baba egész nap az öledben, minden ruhád nedves a nyáltól és a váratlan bukiktól – egy napra pont elég ennyi érintkezés másokkal.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...