2015.02.06. 19:00:22 6088 90

Gyereked van? Attól még lehet jó a szex!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Akik mostanában éppen, hogy csak beájulnak az ágyba, és már alszanak is, biztosan nehezen hiszik el a következő sorokat, de a gyerek még javíthat is a szexuális életeteken. A szakemberek szerint a legjobb szexuális élmények valószínűleg az első gyerek megszületése után várhatóak. Bár a porontyokat szexgyilkosnak tartják, te akár előnyt is kovácsolhatsz belőle. Hogyan?

Szexjátékok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szexjátékok

Szex a napirendben

Mivel a gyerekeknek szükségük van egy állandó napirendre, ezért lehetséges, hogy a szeretkezést is be kell osztanod. De ez jó dolog! Sokkal jobb, mintha a véletlenre hagynátok, hogy mikor lesztek együtt. Minél régebb óta vagy házas, annál inkább a háttérbe kerülhet a szex. De ha csináltok neki időt a naptáratokban is, akkor mindig lesz rá alkalom.

Fokozható izgalom

A szülés után előírt várakozási időt is a javatokra fordíthatjátok, hogyha új technikákkal kísérleteztek, akárcsak egy nyújtott előjáték. Ily módon egyre nagyobb izgalommal várhatjátok az időpontot, amikor már szabad a pálya.

Őszintébb vágyak

Ha nem lesz már annyi időtök a szexre, mint megszoktátok, sokkal egyenesebbek lesztek egymással az ágyban. Megmondod, hogy mit, hol és hogyan szeretnél, így rövid időn belül a maximumot hozhatjátok ki az együttlétből.

Nincs nyomás

Amikor a gyermektervezés miatt szeretkeznek a párok, az rányomhatja a bélyegét az együttlétekre. Semmiképpen nem nevezhető tehermentesnek ilyenkor a szex, viszont, ha már megvan az első gyerkőc, az leveszi a terhet a párok válláról és sokkal jobban tudnak koncentrálni a gyönyörre. Már nem a "produktum" a fontos.

Mélyebb, szenvedélyesebb szerelmes együttlétek

A közös gyermeknevelés élménye egy olyan kapocs lehet köztetek, amely akár afrodiziákumként is működhet, hiszen ezt az élményt csak egymással osztjátok meg. Ez az érzés melegséggel tölti el az embert, amelyből gyakran forróság lesz. ;) A szülők számára a szeretkezés sokkal szenvedélyesebb és mélyebb.

Jöhet a következő!

Amikor még egy gyereket is szeretnétek, az egy újabb lendületet ad a szexuális életnek, és ha éppen egy gödörben érzitek magatokat ilyen szempontból, akkor abból is kirángathat benneteket. Már nem lesz olyan nagy teher a vállatokon, hiszen már van egy gyermeketek, így jobban fogjátok élvezni a remélhetőleg sűrűsödő együttléteket.

Forrás: womansday.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...