2016.04.02. 17:50:03 12219 336

Fürdőkád vs. macskák – Tényleg nem cicának való vidék?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Elmerülni egy kád habos, illatos vízben sokszor felér egy teljes wellness hétvégével. Néha viszont, amikor túl hosszúra nyúlik egy nap és az ember másra sem vágyik, minthogy ágyba kerüljön, szeretne egy csettintéssel túl lenni az esti fürdőzésen. Vajon a cicák hogy vannak ezzel a kérdéssel?:-)

Vizes macska - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vizes macska

A videók többsége szerint a macskák számára minden nap nyűgös nap és minél hamarabb szeretnének túlesni a fürdési rituálén. Sőt, inkább hagynák is az egészet úgy, ahogy van, mert nem igazán kedvelik a vízben való megmártózást. Az ember őket látván nem igazán tudja eldönteni, hogy sajnálja ezeket a macskoszokat, vagy mosolyogjon rajtuk (vagy velük?:-))?

Akiknek egyáltalán nem jön be az esti „fürcsi”…

… még ha nem is minden este zajlik le ez a ceremónia.

És van, aki él, mint macska a vízben

Mert vannak macskák, akik imádják a vizet… bármilyen formában.:-)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?

Ne keverd össze! – 3+1 érzés, ami már/még nem szerelem, vagy soha nem is volt az

Te is beleestél már abba a hibába, hogy annyira szerettél volna már szerelmes lenni, hogy már-már bemesélted magadnak ezt az érzést, és teljesen úgy tűnt, hogy tényleg szerelmes vagy? Aztán persze egy helyzet, egy reakció, egy döntés miatt jött a felismerés: ez nem is szerelem!