2014.09.08. 18:00:00 6404 29

Filmek, amelyeket újra és újra látni kell
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak olyan filmek, amelyek annyira magával ragadóak, hogy újra és újra előássuk őket. Ezeknek a filmeknek az esetében egyáltalán nem bánjuk, ha ismétlik a tévében, sőt, még örülünk is neki. Készítettünk egy rövid listát, hogy nekünk melyek ezek a top filmek, de természetesen ez a lista a teljesség igénye nélkül készült, és a saját ízlésednek megfelelően kiegészítheted.

Forrest Gump | Fotó: online-filmek-ingyen.gportal.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Forrest Gump | Fotó: online-filmek-ingyen.gportal.hu

Életrevalók

Egy nyaktól lefelé béna, gazdag férfi és egy csóró fekete srác megható barátsága. Nagyon jó karakterek, komikus és szívbemarkoló jelenetek váltakozása, amelyekből megtudjuk, hogy miért ne ítéljünk elsőre, és hogyan élvezzük maximálisan azt az életet, ami nekünk jutott. Egy zseniális francia film igazi filmkülönlegességre vágyóknak.

Halálsoron

Nem a könnyű műfajba tartozik, hiszen egy Stephen King regény adaptációja, ám mindenképpen érdemes megnézni. A film cseppet sem félelmetes, viszont nagyon is elgondolkodtató, fordulatos és nem mindennapi a sztori. A természetfeletti képességekkel rendelkező, ártatlanul halálra ítélt John Coffey különös személyisége köré épül a történet, amit a remek színészek és a különös hangulat tesz felejthetetlenné.

Igazából szerelem

Nem véletlenül volt tavaly és az azt megelőző években is a legtöbbször játszott film karácsonykor a kereskedelmi csatornákon, és nem véletlenül hiányoltátok többen is a nyári estékhez ajánlott filmgyűjteményünkből. Az Igazából szerelem bármikor megnézhető, édesen magával ragadó, apró kis történetek egymást erősítő kombinációja.

Forrest Gump

Ezt a filmet újra és újra előveszi mindenki. Időnként egyszerűen meg kell nézni, hogyan vesz részt a nem éppen elmés Forrest a 20. század legjelentősebb eseményein, úgy, hogy közben fel sem fogja ennek jelentőségét. Egyszerűen csak éli szerény kis életét, és olyan mintha vele csak úgy megtörténnének a dolgok, nem görcsöl semmin és mindvégig ugyanaz marad. Ez a film reményt ad a hétköznapi embereknek, ezért is olyan jó újra és újra megnézni.

Hair

Egy klasszikus, amit az 50-esek az első mozis élményükként emlegetnek, a fiatalabbak pedig a zenéje miatt imádnak, és angol órákon előszeretettel tanulmányoznak. És a mondanivaló? Szerelem, szabadság, drogok, előítéletek és háború. Bármely korszakban megállná a helyét. A szeretnivaló karakterek, a fordulatos történet és a hippikorszak eszenciája, valamint a már említett filmzene teszik felejthetetlenné. A musicalt a mai napig játszák a színházak.

Természetesen ezt a listát még lehetne folytatni… Nézd meg te is újra kedvenceid vagy az ajánlott filmek bármelyikét!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...