2015.03.24. 19:35:21 9271 265

Film- és könyvajánló: Megmaradt Alice-nek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Julian Moore-nak egy BAFTA, egy SAG, egy Golden Globe és egy Oscar-díjat ért a könyv főszereplőnőjének, Alice Howland-nak a megformálása. A hazai mozikban egyelőre úgy néz ki, hogy nem fogják bemutatni az alkotást, de DVD-n meg fog jelenni magyarul is. Addig is a könyvet elolvashatjuk.

Megmaradt Alice-nek könyv és poszter - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Megmaradt Alice-nek könyv és poszter

A sztori

A háromgyerekes, boldog házasságban élő harvardi professzorasszony, Alice a karrierje csúcsán van, amikor azt veszi észre, hogy egyre feledékenyebb. Az idő haladtával gondolatai is összekuszálódnak, memóriája egyre gyakrabban hagyja cserben. A diagnózis: Alzheimer-kór, korai stádiumban. A függetlenségére mindig büszke Alice összeszorított foggal igyekszik ugyanúgy élni az életét, mint korábban, és csak a jelennel foglalkozni, de a betegség lassan úrrá lesz rajta. Helyenként szívszorító, néhol felemelő, ugyanakkor ijesztő történet arról, milyen az, amikor valaki szó szerint elveszíti az eszét.

Film trailer

Az angol audiokönyv

Nyelvtanulásnak sem utolsó meghallgatni az audiokönyvet.

Forrás: moly.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...