2016.04.19. 13:18:21 26187 440

Férfiing 7x – ne dobd ki a minőségi anyagot!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Akinek nem inge, ne vegye magára? Nos, mi ezzel most nagyon nem értünk egyet! A hatalmas férfiingekből akár a legpöttömebb kislánynak is alkothatsz valami egyedit, sőt, a lakást feldobhatod a belőle készült párnákkal. Összegyűjtöttünk 7 ötletet, ami biztosan megmozdít benned valamit, és ha nem tudsz varrni, akkor meg akarsz majd tanulni!

Férfi ing | Forrás: The WHOot - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Férfi ing | Forrás: The WHOot

Ahogy a bevezetőben is jeleztük, varrástudók előnyben, de nincs veszve semmi, ha van egy ügyes barátnőd, aki segíthet megvalósítani az ötleteidet, mert ha egyszer az újrahasznosítós projekt beindul, akkor garantáltan nem lesz megállás. Még az is lehet, hogy te is megtanulsz varrni, és akkor jaj, a férfiingeknek!

1. Kisruha

Az apuka ingéből cuki kis ruha készülhet a kislányotoknak. Ha csak a nyaka kopott meg, vagy színeződött el az ingnek – általában ez az az érzékeny rész, ami először beszennyeződik, megsárgul stb. – az nem azt jelenti, hogy azonnal ki kell dobni az egész inget. Inkább hasznosítsd újra Te magad, vagy vidd el egy ügyes varrónőhöz. :)

Férfi ing | Forrás: buzzfeed.comFérfi ing | Forrás: buzzfeed.com

2. Férfi ingből női ing

Egy ilyen divatos inget azt hiszem minden nő szívesen elviselne a gardróbjában. Ráadásul egészen biztos, hogy nem fog szembe sétálni veled az utcán. Egy csipet fantáziával meglesz az ötlet, egy kis kiegészítő anyag, egy ügyes varrónő, s máris kész az egyedi ing, amit mindenki irigyelni fog tőled.

Férfi ing | Forrás: The WHOotFérfi ing | Forrás: The WHOot

3. Konyhai kötény

Szuper stílusos és szexi, ráadásul teljes mértékben funkcionális köténykét varázsolhatsz a férjed vagy pasid elnyűtt, már nem használt vagy kihízott/kifogyott ingéből. Nézd csak mennyire klassz ez az ötlet!

Férfi ing | Forrás:  FAB Art DIYFérfi ing | Forrás: FAB Art DIY

4. Buggyos blúz

Ismét divat lett a buggyos blúz, de neked nem kell megvásárolnod, ha van kéznél egy használt férfiing, amit gumírozhatsz. Egyszerű az átszabása, és a gumírozás miatt teljesen univerzális lesz a méret! Szerintünk ez szuper könnyen megvalósítható, és még jól is néz ki! Természetesen az óriási ingekből ruhák és tunikák is készülhetnek, rengeteg ötletet fogtok ehhez is találni a pinteresten, olyan sok van, hogy mi nem is tudtunk kiválasztani egyet közülük.

Férfi ing | Forrás:  FAB Art DIYFérfi ing | Forrás: FAB Art DIY

5. Boros tatyó

Ha unod a boltban vásárolható borostáskákat, és valami egyedibb csomagolásra vágysz, mert teszem azt egy különleges eseményre vagy hivatalos, akkor próbáld ki ezt az ingujj újrahasznosítást. Ha a nagy ingből már lett egy kis ruha, utána az ujjából már gyerekjáték boros tatyókat gyártani. Ez aztán a kreatív hobbi!

Férfi ing | Forrás: etsy.comFérfi ing | Forrás: etsy.com

6. Párnák

Ahogy használt pólókból, így használt ingekből is lehet párnahuzatokat készíteni. Nem is akármilyet! Szerintünk nagyon vagány, és az biztos, hogy egyedi. Még ajándéknak is jó lehet egy ilyen férfiingből készült kockás, csíkos vagy egyszínű díszpárna. És még a gombos díszítéssel pedig nem kell külön szöszmötölni! Ja, tökéletesen felhasználható az inganyag patchworkhöz, azaz foltvarráshoz is, gyönyörű takarók készülhetnek az erős vászon vagy akár flanel ingekből.

Férfi ing | Forrás: etsy.comFérfi ing | Forrás: etsy.com

7. Táska

Ha még nem győztünk meg, hogy ne dobd ki a férfiingeket, akkor még egy utolsó ötlet. Az ingből klassz táska is készülhet, akár egy nyakkendővel fiúsítva is, mint ahogy a képen is láthatod. Ezenkívül női táskákat, szütyőket, az ujjakból irattartót, neszesszert is készíthetsz. Tényleg nagyon sokszínűen felhasználható, már csak egy ötlet és egy férfiing hiányzik! ;)

Férfi ing | Forrás: etsy.comFérfi ing | Forrás: etsy.com

Tetszenek az ötletek, de honnan lesz ingem?

Nincs jelenleg használt férfiinged, de szívesen kipróbálnád valamelyik ötletet. Menj el egy kilós turkálóba, és garantáltan olcsón hozzá fogsz jutni egy minőségi anyaghoz, amit aztán a kívánságod szerint szabhatsz, alakíthatsz, varrhatsz vagy varrathatsz!

Írta: kábé

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...