2015.06.02. 19:54:16 9792 294

Felkészülni! Vigyázz! 7 nap és sorsolás!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hamarosan kiderül, hogy ki nyeri meg a számláján összegyűjtött pénzt! A tavaszi nyereményjátékunk legközelebbi sorsolása június 9-én lesz, és ezt természetesen egy fergeteges sorsolással koronázzuk meg. Akár 10 millió forint is gazdára találhat a PROAKTIVdirekt nyereményjátékában. A játék azonban utána is folytatódik.

Nyeremény - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyeremény

Győződj meg róla, hogy csatlakoztál a játékhoz!

Sok levelet kaptunk az utóbbi napokban, amelyekben arról kérdeztetek minket, hogy biztosan részt vesztek-e a sorsoláson, illetve, hogy miért kell csatlakozni a játékhoz, ha már egyszer regisztráltál.

Nos, a regisztráció során csatlakozol az oldalunkhoz és kis közösségünkhöz, és ha minden jól megy az éppen aktuális játékunkhoz is. Ám, ha a regisztrációd már évekkel ezelőtt történt, vagy az aktuálisan futó nyereményjátékunkat megelőzően (az előző sorsolás előtt), akkor csatlakoznod kell az éppen folyamatban lévő játékhoz. Ez nem jelent új regisztrációt, egyszerűen csak ezzel jelzed számunkra, hogy Te továbbra is aktív tagja kívánsz lenni a PROAKTIVdirekt életmód magazin és nyereményjáték lelkes, nem is olyan kicsi táborának, valamint szeretnél részt venni a negyedéves sorsoláson is.

Tehát, ha az éppen futó nyereményjátékunkhoz még nem csatlakoztál, akkor ezt most még megteheted. Csak jelentkezz be, és csatlakozz! Válaszolj az ott feltett kérdésekre, és ezzel gyarapítsd a nyereményszámládon gyülekező forintokat!

Fontos tudnivaló: Ha nem nyersz, a nyereményszámládon összegyűjtött pénz nem veszik el, ott marad a virtuális számlán, és a következő játékban még tovább szaporíthatod. Feltéve, hogy a soron következő játékra is benevezel (azaz csatlakozol).

Mit tehetsz hét nap alatt?

Nagyon sok mindent!

Egyrészt ha még nem csatlakoztál, akkor most tedd meg! Jelentkezz be profilodba a jobb felső sarokban található BEJELENTKEZEM gombbal. Most itt is bejelentkezhetsz.

Kezdd el oldalunk aktív használatát, térj vissza hozzánk mindennap! Olvasd cikkeinket naponta, így 500 Ft-tal növelheted a megnyerhető összeget /cikkolvasás (naponta maximum 4 db cikkért jár a jóváírás).

Állítsd be a DirektNekem alkalmazást, így mindig értesülhetsz a Téged érdeklő cikkekről!

Válaszolj a kérdéseinkre! Nincs jó vagy rossz megoldás, egyszerűen csak a Neked megfelelő lehetőséget kell kiválasztani.

Hívd meg barátaidat is az oldalunkra. Ezt kétféleképpen is jutalmazzuk: egyrészt minden regisztráció után a Te számlád is gyarapodni fog (10.000 Ft-tal barátonként), másrészt, ha a Te egyik meghívottadat sorsolnánk ki, akkor Te is megnyerheted a saját számládon gyűjtött összeget. Így gyakorlatilag két nyertesünk is lehet!

Oszd meg cikkeinket! Ha bármelyik cikket megosztod a cikk alján lévő megosztási lehetőségek bármelyikével (miután bejelentkeztél) és arra kattintva az oldalon regisztrál bárki, akkor szintén 10.000 Ft-tal növekszik a nyereményed.

Regisztrálj partnereink akcióira, melyekért tárgynyereményeket nyerhetsz és több esetben akár a nyereményösszegedet is növelheted.

Mi történik, ha nyersz?

Először is kihirdetjük a győztes, illetve győztesek nevét a Facebook és a Google+ oldalunkon. Pár nap múlva (3 napon belül) felvesszük Veled a kapcsolatot és szívből gratulálunk Neked :), majd átutaljuk a megnyert összeget, illetve egyeztetünk a tárgyi nyeremény átadásával kapcsolatban. Utána már csak örülnöd kell, és kitalálni, hogy mire is költsd a pénzt vagy hova helyezd el az új tévét. De reméljük, hogy ezek kellemes feladatok lesznek!

És a ráadás?

Tárgynyeremények tömkelegét is megnyerheted ha a partnereink akcióiban is regisztrálsz, melyeket bejelentkezés után az oldaladon kínálunk fel neked. Miket is? Ipadet, LG 3D TV-ket, wellness utazást, készpénzt, okostelefont és még rengeteg egyebet!

Sok sikert és hajrá! Ha most mégsem Te nyernél ne felejtsd, a játék megy tovább, amíg velünk vagytok, a pénzt viszed tovább a következő játékra, csak csatlakoznod kell az új játékhoz is. És ha még eddig esetleg nem regisztráltál, itt megteheted!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Megéri-e beépíteni a tetőteret?

Egy korszerű elvárásoknak minden szempontból megfelelő, komfortos padlástér kialakítása sokak számára kívánatos megoldásnak bizonyul. A kialakítás igényét illetően több cél lehet a mozgatórugó. Ugyanakkor az akadályozó tényezőkkel is szembe kell nézni, optimális esetben még a szakemberrel való szerződéskötést megelőző szakaszokban, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések.

Mutatjuk, mely országokba költözik a legtöbb magyar ember

Az egyik legnépszerűbb globális adatplatform, a Statista kimutatásai szerint az elmúlt évben a külföldre költözés főbb motivációi a jobb munkahely találása, a partner országában való új élet kezdése, valamint a továbbtanulási célok voltak. Mindezek mellett ugyanakkor kulcsszerepet játszott a célországtól remélt jobb életminőség, a személyes kihívások és komfortzóna feszegetések, a kaland- és felfedezésvágy. Sokakat pedig a klasszikus tiszta lappal kezdés vágya terelt egy idegen országba, emellett akadtak olyanok is, akik a nyugdíjas éveiket kívánták egy régen kiszemelt helyen tölteni. De vajon milyen szándékok állnak a magyar emberek külföldre költözésének hátterében?

Ezek a világ legélhetőbb országai 2024-ben

Vajon milyen tényezők szükségesek ahhoz, hogy egy országról általában kijelenthető legyen az, hogy: „élhető”? Ez a kifejezés olyan szempontok kombinációjaként értendő, amelyek nagyban hozzájárulnak az ott élők életminőségéhez és jólétéhet.