2016.11.07. 14:50:36 9937 302

Ezt tartják vonzónak a férfiak a nőkben! 7 szórakoztató érdekesség!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Számtalan kutatás látott már napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a férfiak mit találnak vonzónak egy nőben, vagy a hölgyek mit találnak vonzónak az urakban. Sajnos ezek gyakran csak a külsőségekre korlátozódtak, mint például a feszes popsi, nagy mellek, igéző szemek, sármos vonások stb. Most végre itt egy kicsi, ám érdekes kutatás, ami NEM a külcsínre helyezi a hangsúlyt.

Vonzó nő mosolyog - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vonzó nő mosolyog

Ha működik a kémia, akkor minden rendben, nem igaz? Nos, íme, 7 érdekes és szórakoztató tény arról, hogy mit is találnak vonzónak a férfiak a nőkben.

  1. Egy kutatás szerint a férfiak jobban vonzódnak azokhoz a nőknek, akik éppen ovulálnak – mindezt úgy állapították meg, hogy a pasiknak női pólók megszagolása után kellett kiválasztaniuk azt, amelyik vonzóbb számukra.
  2. A pasik imádják azokat a nőket, akik nevetnek a vicceiken. Ezen talán meg sem lepődünk. :)
  3. Több kutatásban is fény derült már arra, hogy férfiak hosszú távú kapcsolatokban az őszinteséget nagyon is kedvelik.
  4. A legtöbb férfi vonzódik a piros színt viselő hölgyekhez, és ugyanez fordítva is igaz: a nők is kedvelik ezt a színt férfiakon – több kutatás állítja.
  5. Egy kis testbeszéd: akaratlanul is vonzónak találják, ha egy nő lemásolja a mozdulataikat. Például, amikor a férfi megérinti a haját, és ugyanígy tesz a nő.
  6. Csapatban még jobban felfigyelnek a hölgyekre a férfiak, sőt, jobban is vonzódnak hozzájuk. Ez a cheerleader-hatás. (A cheerleaderek kosárlabda és foci meccseken szoktak a szünetben táncolni – sok lány együtt, miniben, szexi mozgással – naná, hogy dögös a férfiak számára...)
  7. Egy brit egyetemi kutatásban azt állapították meg, hogy a férfiak az olyan pozitív tulajdonságokkal rendelkező hölgyeket részesítették előnyben, mint például nyíltság, kedvesség, öntudatosság – alkattól függetlenül.

A cikk a thisinsider.com cikke alapján íródott.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Az artériákban lévő mikroműanyagok növelhetik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát

Az elszomorító tények szerint az egészségre és a környezetre egyaránt káros mikroműanyagok hatalmas mennyiségben vannak jelen. Mindenhol. Ami nem meglepő, hiszen kimutatták, hogy 2019-ben a műanyagtermékek globális szintű éves kibocsátása megközelítette a 460 millió tonna mennyiséget. Ilyenkor természetesen felmerül az újrahasznosítás kérdése, mint (vélt) mentőöv a műanyaghulladékokkal való küzdelem során. Sajnos ennek a műanyagmennyiségnek alig 9 százalékát sikerül újrahasznosítani.

Ismered a világ legjelentősebb szimbólumait és azok hátterét?

A szimbólumok társadalmi életünk fontos elemei, amelyek különféle megjelenési formákat ölthetnek magukra a hétköznapi közlekedési jelzésektől az üzleti szférában megjelenő márkaépítő logókig. Találkozhatunk velük a szavak, jelek, alakzatok, színek, karakterek formájában, melyek mindegyike valamilyen elvont fogalom, eszme képviselőjeként, egyfajta vizuális történetmondóként tartható számon. Minden szimbólum mögött lebilincselő háttértörténet lapul. Ismered ezeket?

Nagy egymásra találások a filmvásznon! – 4+1 film a romantika jegyében

Hol van már a bohókás április elseje, a kikelet, a mindig vidám húsvéti nyuszi? Elmúltak, elteltek, a tapsifüles pedig elugrált, hogy legyen ideje felkészülni a következő évre. Nekünk pedig maradt a tavasz, a virágillat, a madárcsicsergés, a pillangók a gyomrunkban és persze, a romantikus filmek.