2015.07.18. 18:05:25 11131 301

Ezt ne tedd, hogy szép maradjon a melled
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nőknek általában csak néhány aprócska kívánságuk van a melleikkel kapcsolatban: legyen nagy (de azért ne túl nagy), formás, feszes, és lehetőleg ez örökre maradjon így. Ha tudnánk, hogy néha mi magunk akadályozzuk ezt meg a leginkább. Pedig csak egy kis odafigyelés kérdése az egész.

Fiatal nő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fiatal nő

Nem is gondolnád, hogy mi mindennel árthatsz az annyira áhított, örökké tartó „csinosságnak”.

1. Az a bizonyos melltartó

Egy jó melltartó rengeteget javíthat mellünk formáján, egy rossz pedig rengeteget árthat. Ha a pánt bevág, a merevítő szúr, vagy az egész lötyög, az nem csak kényelmetlen, nem is épp esztétikus, de egészségügyileg sem a legjobb. A kötőszövetek meglazulhatnak, az érzékeny bőr pedig könnyen megsérülhet. Érdemesebb kicsit drágább, de jobb minőségű fehérneműbe fektetni – hosszú távon megtérül.

2. Ha nem is hordod

Vagyis ha sportolás közben sem viselsz melltartót, a mell körüli bőr még inkább igénybe lesz véve. Ennek következtében a cicid bizony elkezd lógni. Ezen megintcsak nem érdemes spórolni! Viselj kifejezetten sportoláshoz való melltartót!

3. Az a fránya UV

A mellkas, dekoltázs bőre is abba a kategóriába tartozik, amely igen ritkán találkozik a nappal. Ezért is érdemes fokozottabban figyelni ennek védelmére. Használj 25 vagy annál magasabb faktorszámú napvédőt. Ezzel megakadályozod a pigmentfoltok kialakulását a bőrödön, illetve a kötőszövet gyengülését.

4. Kilók ide és oda, cicik le

Ha túl hirtelen sokat fogysz, azt kötőszöveteid is megérzik! Elveszítik feszességüket, bizony, a mellek környékén is, az érzékeny bőr is elveszíti rugalmasságát. Fogyj fokozatosan és sportolj, hogy feszes maradj… mindenütt!

5. Viszlát, forró fürdő!

A túl sokáig tartó fürdőzés túl forró vízben elvonja a bőr nedvességét. Mivel a bőr a mellkason, dekoltázson amúgy is szárazabb, a forró víz, és a szappan ezen még csak ront. Fürödj inkább kevesebb ideig, 36°C-nál nem melegebb vízben, és használj tápláló olajjal dúsított tusfürdőt.

Forrás: woman.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...