2015.11.28. 18:59:53 42470 245

Ezt mondják a férfiak, ha a testükkel beszélnek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A férfiak fejébe látni, kitalálni, mire gondolnak, ráadásul velünk, nőkkel kapcsolatban…? Hát, nehéz, már-már lehetetlen feladat. Mert nem szeretnek beszélni az érzéseikről, gyengének, sebezhetőnek látszódni… á, az túl férfiatlan! De akarva-akaratlanul elárulnak magukról ezt-azt.

Beszédes testtartás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Beszédes testtartás

Mert a test sosem hazudik. Egy gesztus, egy mozdulat sok mindent elárul még róluk, a teremtés koronáiról is.

No, de lássuk, mi rejlik az apró biccentések, oldalra fordulások mögött.

Ha a pasi…

… a vállait előre húzza

Ez annyit jelent, hogy Te, gyenge, törékeny nő, nyugodtan támaszkodhatsz rá és ő itt van, ha szükséged van egy erős, széles férfivállra. Ám ha a férfi a válla fölött beszél (el) Veled, akkor a célja csupán annyi, hogy a figyelmedet, vágyadat a saját teste felé irányítsa.

… mindig Téged akarna utánozni, amikor Veled van

Flörtkutatók szerint ez annyit jelent, hogy a férfi bizony szimpátiát érez irántad, és teljes az összhang köztetek. Ezt hívják kaméleon-effektusnak.

…feléd fordítja a felsőtestét, vagy teljesen feléd fordul

Kevés dolog árul el annyit az érzésekről, mint a felsőtest iránya, tartása. Mert az mindegy is, hogy épp merre néz, ha a mellkasa, felsőteste feléd mutat közben, akkor nyert ügyed van, mert a férfi nagyon vonzónak talál. Az, hogy feléd fordul folyamatosan, annyit tesz, hogy keresi a közelséged.

… állandóan a hajába túr

No, ez elég „állatias” viselkedés.:-) A férfi ilyenkor igazgatja, csinosítja a haját, hiszen tetszeni szeretne Neked. Figyeld meg a madarakat: ők is „tupírozzák” a tollaikat, ha meg akarják hódítani vágyaik „szárnyaló” tárgyát. Ám ha az „önfodrászkodás” után is megtartja a távolságot, akkor inkább hátrálj Te is.

… a kezét az arca mellé teszi

Ha a teremtés koronája megérinti saját arcát, az annyit tesz: tetszel neki és jólesne, ha Te is megérintenéd. Ám ha kezét idegesen „rángatja” időnként az arcához, fejéhez, akkor valami rosszban sántikál, valószínűleg valamiben kamuzik.

… összezárja, illetve összeszorítja ajkait

Ez általában nem jelent feltétlenül rosszat, csupán annyit, hogy a pasi még kicsit bizonytalan, ha úgy tetszik, még időt kér Tőled. Ám légy óvatos, ha rögtön egy befejezett mondat után harap a szájába, az megint annak a jele lehet, hogy valamivel kapcsolatban nem mondott igazat.

… pupillái kitágulnak, ha Rád figyel

Ez annyit tesz, hogy a fiú bizony érdeklődik irántad. Tanulmányok szerint, ha az embert öröm éri, ám ezt nem szeretné jelezni, pupillái akkor is elárulják, hiszen kitágulnak. Például ha a játékos jó lapot kap pókerben. Azért figyelj a fényviszonyokra, lehet, egyszerűen csak úgy ülsz, állsz, hogy a hirtelen világosból kissé sötétebb pontra néz. A pupillák viselkedését ugyanis nagyban befolyásolják a fények.

…a két kezét a combjai közé szorítja

Meglehet, valami fontosat akar mondani a fiatalember. Kevésbé drámai ok, hogy csak rejtegetni akar előled valamit.

…lábujjai folyamatosan összeérnek

Előfordulhat, hogy valamiért ideges, feszült a drága. Ha ehhez még az is társul, hogy túl sokszor pillant oldalra, vagy az ajtó felé, akkor nagyon szívesen elhagyná már a termet/szobát/irodát.

… karjait a feje mögött összekulcsolja

Nagy valószínűséggel hatással szeretne lenni Rád, befolyásolni akar. Ha csak az egyik karját teszi hátra, akár azt is jelentheti: itt valami nem stimmel.

… kezével folyamatosan az orrához nyúl

Hát, az erősebbik nem e jeles képviselője nem érzi magát túl jól a bőrében, egy kicsit bizonytalan.

… fejét oldalra biccenti, ha Rád néz

Ilyenkor bizony vonzódik hozzád, és több mint valószínű, hogy a szexre gondol – méghozzá Veled.;-) Megeshet, nem csak a szex, ami eszébe jut ilyenkor, hanem a bizalmába is fogadna – beszélgetne (is) Veled. Ha túl gyakran pislog, az nyugtalanságról, bizonytalanságról árulkodhat. Ha sűrűn „félrekacsint” a beszélgetés alatt, az nem túl jó jel, mivel ilyenkor nem túl érdeklődő. Ha csak kevéske az oldalra pillantás, az inkább azt jelenti, hogy a fiúban sok a kétség.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...