2016.01.31. 10:36:39 8908 254

Ezeket ne edd, ha elkerülnéd a narancsbőrt
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kezdetben a rendszeres mozgás segíthet a narancsbőr leküzdésében. Később már meglehet, ilyen vagy olyan csodakrémekhez folyamodunk, hogy eltüntessük a combunkon díszelgő gödröcskéket, de a masszázs is sokat segíthet. Persze, a táplálkozásunkra is jó lenne odafigyelni.

Pizza - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pizza

Nem is hinnénk, milyen falatok elkerülésével tehetünk sokat annak érdekében, hogy elkerüljük ezeket az apró, ám annál nagyobb kellemetlenséget okozó esztétikai hibákat. A tiltólistás étkeket olvasva lesz, hogy a szívünk szakad meg, de hát valamit valamiért…

Isten veled, fehér kenyér!

Hát, ő lenne az első, akit ki kellene iktatnunk az étrendünkből, hogy elkerüljük, vagy legalábbis késleltessük a narancsbőr kialakulásának idejét. Sajnos, a fehérliszt - ellentétben a rozs-, a rizs-, vagy a tönkölybúza liszttel – megemeli az inzulinszintet, ám olyan üres kalóriákat szállít a szervezetben, amely zsírrá alakul, illetve „eteti” a felsőcomb zsírsejtjeit.

Pápá, pizza!

Ha a narancsbőrünket nem valamelyik felmenőnktől örököltük, meglehet, a rossz vérellátás a felelős érte. Igen, imádjuk a pizzát, de a benne lévő zsír, illetve fehérliszt nem kifejezetten jó páros vérellátásunk, vérkeringésünk szempontjából.

Viszlát, limonádé!

Sajnos, a kialakult gödrök idővel csak mélyebbek lesznek, mivel a bőr és a sejtek veszítenek rugalmasságukból. Ám az időt nem tudjuk megállítani, ám bőrünkön hagyott nyomát tudjuk késleltetni. Habár a limonádé nagyon is finom és közkedvelt üdítő, de a benne lévő cukor nem épp bőrbarát választás.

Bye-bye, szójaszósz!

Kétségtelen, hogy a kínai jellegű ételek egyik kihagyhatatlan összetevője, megízesítője a szójaszósz. Ám a benne lévő só miatt testünk több vizet köt meg, és ez hamar láthatóvá válik a problémás területeken, méghozzá narancsbőr formájában.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...