2016.02.27. 14:18:38 11456 313

És Te mennyire vagy lusta? – Dolgok, amiket csak az igazi naplopók ismernek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mindenkivel megesik, hogy néhanapján tart egy lustanapot, amikor sokáig alszik, a nap nagy részében pizsamában flangál, esetleg a család aznap szendvicset ebédel, mert az emberlányának nincs kedve főzőcskézni. De léteznek olyanok, akiknél ezek szinte minden napos esetek. Na, ők aztán az igazán lusták!

Lustulás:-) - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lustulás:-)

Rád mennyire igazak a következő állítások?

Igazi lustaság hírében állhatsz, ha…

… az egész napot pizsamában töltöd, évente minimum ötször. (Vagy inkább havonta ötször?:-))

… a pénzed nagy részét kajára költöd. Mert főzni? Azt inkább nem…:-)

… inkább online vásárolsz, minthogy a boltokat járnád.

… mégis betévedsz egy boltba, nem szórakozol a próbálgatással, veszed és viszed. Ha otthon mégis túl szűknek/bőnek bizonyul a kiválasztott ruhadarab, nincs az az Isten, hogy ezért visszamenj az üzletbe!

… állandóan késésben vagy!

… nincs egy rongyod sem! De nem azért, mert nem lenne óriási a gardróbod választéka. Csakhát néha mosni is kellene azokat a ruhadarabokat…:-)

… a távirányítóban már két hete kifogyott az elem. De inkább még nagyobb erővel (és óriási bosszankodások közepette) nyomkodod a gombokat, minthogy kicseréld az elemet.

… ha túl messze van a távirányító, hajlandó vagy azt a műsort nézni a tévében, ami éppen megy. Lehet az bármilyen romantikus, verekedős, ZS-kategóriás filmgyöngyszem. És ezt képes vagy egészen addig űzni, amíg valaki oda nem viszi neked a „távvezérlőt”.:-)

… inkább meg sem nézed a telefonodra érkező üzeneteket, nehogy véletlenül vissza kelljen válaszolni rájuk.:-)

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...